Szombaton Borsodnádasdon zárjuk a bajnokságot

Az utolsó bajnokira kerül sor a hétvégén az idényben, a Heves megyei I. osztályú bajnokság 30. fordulójában szombaton, 17 órai kezdettel a Borsodnádasdi LASE otthonában lép pályára az FC Hatvan.

Csapatunk jelenleg 70 ponttal a 2. helyen áll, a harmadik helyezett Felsőtárkányt öt ponttal előzzük meg, így már biztosan ezüstérmes pozícióban végzünk. Idegenben 13 meccsből 11-et megnyertünk, egy döntetlen mellett egy vereséget szenvedtünk, vonatkozó gólkülönbségünk pedig immáron 33–11. Legutóbb egy hete otthon 4–1-re legyőztük a Hevest.

Fontos leszögezni, hogy eddig összesen 99 gólt szereztünk, így már csak egy találatra vagyunk a bűvös 100-as határtól!

Ellenfelünk, a Borsodnádasd jelenleg a bajnokság 11. helyén áll 26 ponttal – a csapattól egy pontot levontak. Hazai pályán eddig 13 meccset játszottak, ebből ötöt nyertek meg és három döntetlen mellett öt vereséget szenvedtek. Legutóbb egy hete 4–1-re kikaptak Gyöngyöshalászon.

Ősszel 6–0-re nyertünk hazai környezetben a Borsodnádasd ellen – góljainkat Czibolya Gábor (3), Simon Mátyás, Kész Tibor és Karácsony Dávid szerezték.

Az FC Hatvanban a legeredményesebb gólszerző továbbra is a 23 gólos Czibolya Gábor, míg a borsodnádasdiaknál Érsek Martin szerezte a legtöbb találatot, ő 22 gólnál jár.

A Borsodnádasdi LASE–FC Hatvan mérkőzést Varga László vezeti majd, míg segítői Juhász Ádám és Berecz Patrik lesznek.

Nagy Tamás vezetőedző ismét számíthat az eltiltását letöltő Simon Mátyásra, így sárga és piros lapok miatt most senki nem fog hiányozni a csapatból.

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre, Borsodnádasdra!!!