Újabb kiütéses győzelem

Heves megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló

BÉLAPÁTFALVA–FC HATVAN
0–6 (0–3)
Bélapátfalva, 80 néző. Vezette: Várallyay Miklós (Tamasi, Csathó).

BÉLAPÁTFALVA: Király – Harkály, Mező (Vona, 67.), Fónagy, Bocsi (Köves, 88.) – Boros, Bársony, Veres G., Konkoly (Káli, 80.) – Bárdos (Szövérfi, 85.), Molnár R. Vezetőedző: Budai Tamás

HATVAN: Tajti B. (Aszódi, a szünetben) – Purzsa, Tóth M., Katona R., Karácsony – Uj P. (Sárközi, 53.), Rjaskó – Torda, Ács Á. (Sipos G., 78.), Szabó R. – Simon M. (Abért, 82.). Vezetőedző: Nagy Tamás

Gólszerző: Simon M. (3., 10.), Ács Á. (18.), Rjaskó (48., 88.), Szabó R. (57.)

Már a 3. percben sikerült megszereznünk a vezetést a Bélapátfalva otthonában, egy beadás után Simon Mátyás lőtt a kapuba, hét perccel később pedig ugyanez a forgatókönyv ismétlődött meg és támadónk újfent a bélapátfalvai hálóba lőtt. A 18. percben már három góllal vezettünk, Ács Ádám rúgott szép gólt 16 méterről.
A szünet után Rjaskó Viktor következett, aki 22 méterről, ballal óriási szabadrúgásgólt lőtt a felső sarokba! Az 57. percben Szabó Roland indult meg jobboldalról, majd „lehetetlen” szögből a kapus lábai között a kapuba passzolt. A hatvani gólgyártás a 88. percben fejeződött be, ekkor Rjaskó lőtt egy beadás után a hazaiak hálójába.

Teljesen egyoldalú mérkőzésen helyzeteink alapján akár még több góllal is nyerhettünk volna, de ne legyünk telhetetlenek, újabb kiütéses sikert arattunk.

Az elkövetkező hétvégén a Boldog kizárása miatt pihen csapatunk.

Edzői értékelések:

BUDAI TAMÁS: – A nehéz helyzetünk ellenére próbáltunk tisztességgel helytállni egy más szintet képviselő csapat ellen, ami úgy gondolom, sikerült is és ezért gratulálok a csapatomnak. Viszont a vendégek kíméletlenül kihasználták hibáinkat és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

NAGY TAMÁS: – Tudtuk, hogy sokkal esélyesebbek vagyunk ellenfelünknél, de a győzelmünk mellett a mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy az ellenfelünk felvállalta a nyílt futballra törekvő, őszinte játékot, amivel kiérdemlik az elismerésemet.