Szombaton Bélapátfalvára látogat az FC Hatvan

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 25. fordulójában, április 28-én 17.00-tól az FC Hatvan a Bélapátfalvai SK együtteséhez látogat. A táblázaton elfoglalt helyezések és a játéktudás alapján természetesen mi vagyunk a találkozó esélyesei.

Fontos információ, hogy csapatunk 58 ponttal immáron a bajnokság 2. helyén áll, az előző fordulóban a Felsőtárkány nem tudta legyőzni a Herédet (2–2 lett annak a találkozónak a vége), így egy ponttal megelőztük riválisunkat a táblázaton! Az előző körben egyébként mi otthon 8–0-ra legyőztük a Füzesabonyt.

Idegenben eddig 11 bajnokiból 9-et megnyertünk, egyszer döntetlent játszottunk, így 28 pontot zsebeltünk be. Sajnos a legutóbbi házon kívüli meccsünkön nem tudtunk nyerni, 0–0 lett a vége az Andornaktálya otthonában, így most itt a lehetőség a javításra.

A szombati házigazda, a Bélapátfalva a kiesés ellen küzd a bajnokságban, 9 megszerzett ponttal az utolsó, 15. helyen áll. Hazai környezetben eddig 11 meccset játszottak, két döntetlen mellett kétszer hagyták el győztesen a pályát, így 8 pontot zsebeltek be.

Az őszi szezonban hazai pályán 9–1-re vertük a szombati riválist, góljainkat Tóth Máté, Czibolya Gábor, Kész Tibor, Juhász Bence, Simon Mátyás, Karácsony Dávid, Szabó Roland, Ács Ádám és Torda Patrik szerezték.

A szombati Bélapátfalva–FC Hatvan mérkőzést Várallyay Miklós László vezeti majd, segítői Tamasi Sándor és Csathó Zsolt lesznek.