Dobogóra hajtó csapatot fogadunk szombaton

Sorozatban játssza a nehéz mérkőzéseket a bajnokságban az FC Hatvan.

A mieink a közelmúltban letudták a jelenleg első helyen álló Eger SE elleni bajnoki mérkőzést, emellett az elmúlt hétvégén, március 31-én összecsaptak a szintén előkelő, második pozícióban lévő Beton-Termék Felsőtárkánnyal (nem mellékesen 1–0-s győzelemmel távoztunk!), míg az előttünk álló szombaton, április 7-én ismét egy dobogóra hajtó csapattal, a tavasszal négy meccsből hármat megnyerő, ezzel pillanatnyilag a 4. helyen álló Maklár SE-vel találkozunk hazai pályán.

A mieink a Felsőtárkány elleni sikernek köszönhetően közelebb kerültek a szombati legyőzötthöz, így jelenleg 48 ponttal állunk a 3. helyen. Otthon eddig kilenc bajnokinkból hetet megnyertünk, ez 21 pontot jelent, míg 36 gólt rúgtunk és csak 4-et kaptunk. A makláriak összesen 31 pontot gyűjtöttek eddig, házon kívül nyolc meccsen 16 pontot szereztek, 17 gólt rúgtak és 14-et kaptak. A két csapat között jelenleg tehát 17 pont a különbség, de csak egy helyezés, egy esetleges hatvani sikerrel pedig 20 pontra nőhet a differencia.

Ősszel, szeptember 30-án Makláron 4–1-es győzelmet arattunk úgy, hogy az első félidő után már 3–1-re vezettünk. Góljainkat Czibolya Gábor (2), Simon Mátyás és Kész Tibor szerezték.

A mieinknél a legeredményesebb játékos továbbra is a legjobb megye I-es labdarúgónak megválasztott, 20 gólos Czibolya Gábor, aki ezzel a harmadik helyen áll a csoport összesített góllövőlistáján. A Maklárban a legjobb góllövő Vojtekovszki Márton, aki 14 találatot szerzett.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK A MAKLÁR ELLENI MÉRKŐZÉSRE SZOMBATON, 16:30 ÓRÁTÓL A NÉPKERTI SPORTTELEPEN! SZURKOLJUNK EGYÜTT A FIÚKNAK, HOGY MEGSZÜLESSEN AZ ÚJABB FONTOS SIKER!

HEVES MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG, 22. FORDULÓ
Április 7., szombat, 16:30: FC HATVAN -MAKLÁR SE