Szombaton itt az újabb rangadó, Tárkányba látogatunk

Itt az újabb rangadó, csapatunk a Heves megyei I. osztályú bajnokság 21. fordulójában, szombaton 16:00-tól a Beton-Termék Felsőtárkány otthonában lép pályára!

Az FC Hatvan az eddig lejátszott 18 bajnokin 45 pontot szerzett, így a bajnokságban a 3. helyen állunk. 15 győzelmünk mellett sajnos három vereségünk van, gólkülönbségünk 61–15. Idegenbeli mérlegünk szinte hibátlan, kilenc találkozóból nyolcat megnyertünk, így 24 pontot zsebeltünk be, vonatkozó gólkülönbségünk 25–11.

Ellenfelünk, a Felsőtárkány a bajnokság 2. helyén áll 49 ponttal, az együttes 17 meccséből 16-ot megnyert, egyszer döntetlent játszott. A tárkányiak otthon nyolc siker mellett egyszer ikszeltek (az Eger ellen), és a 25 hazai pontjuk mellé 35–8-as gólkülönbség társul.

A mieinknél a legeredményesebb játékos a legjobb megye I-es labdarúgónak megválasztott, 19 gólos Czibolya Gábor, aki ezzel a harmadik helyen áll a csoport összesített góllövőlistáján. A tárkányiaknál a legjobb góllövő Csóka Róbert, aki eddig 26 találatot szerzett.

Ősszel hazai pályán fájdalmas, 2–1-es vereséget szenvedtünk a Felsőtárkánytól, a meccsen Juhász Bence szabadrúgásgóljával még vezettünk, de Montvai Tibor és Csóka Róbert találataikkal megfordították a meccset. Itt lenne tehát az ideje a visszavágásnak! Nagyon fontos lenne a győzelem, hogy csökkenteni tudjuk 4 pontos hátrányukat a tárkányiakkal szemben.

A szombati találkozót Rózsavölgyi Dávid vezeti majd, míg asszisztensei Deme Rajmund és Volentics Erik lesznek.

Hajrá Hatvan!