Utánpótlás eredmények

U14
BSE PALÓC FARKASOK USE – FC HATVAN
0-7 (0-5)

Nagy Gábor: “A mérkőzés elején, már a 6. percben kétgólos előnybe kerültünk. Mindkét gólunk előtt gyorsan átjátszottuk az ellenfél védővonalát és Panyi Attila az 1:1 elleni játékban a kapus ellen nagyszerű megoldást választva értékesítette a helyzeteket. A félidő nagy részében kontrolláltuk a játékot, de sok hibával játszottunk a középpályás támadás építésben. A játékrész végén ismét volt egy jó periódusunk, amikor további szép gólokat szereztünk. Szünet után is a mi akaratunk érvényesült, de sokszor siettettük a játékot az ellenfél támadó harmadában és ezért nem tudtunk további gólokat szerezni. Megfelelő teljesítményt nyújtott a csapat és egyénileg is elérte mindenki az átlagot, kiemelkedő értékelést Panyi Attila a góljai miatt érdemel. “

U15
BSE PALÓC FARKASOK USE – FC HATVAN
10:3 (3:1)
Szén László: “Első idei idegenbeli mérkőzésünk volt. A mérkőzésről:Jól kezdtünk 2.percben egy kapus hibát kihasználva vezetést szereztünk,azt hittem, hogy ez a csapatomnak erőt ad a továbbiakban,de sajnos nem! Jöttek sorban a hibák,amit az első meccsünkön is tapasztaltam…PLUSZ:”dekoncentráció”,nem megfelelő felkészülés(edzés látogatás) hozzáállás, kényszerű cserék:sérülésből adódó, a hazai CSAPAT győzelme megérdemelt.”

 

U17 

FC Hatvan – BSE Palóc Farkasok

2-1 (0-0)

Bedő Tamás: “Rögtön az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és sok passzos szép játékot nyújtottunk, végig fent az ellenfél térfelének a közepén, szervezetten védekeztünk előre és próbáltunk labdát szerezni. A kapu előtt nem koncentráltunk eléggé ezért a helyzeteink sorra kimaradtak. Az ellenfél szervezett masszív csapat volt védekezésben, akik az előre vágott labdákkal operáltak és ez megnehezítette a dolgunkat.
A második félidőben a játékképe nem változott, a helyzeteinkből ha keveset is de kettőt sikerült értékesíteni.

A játékvezető többször a mi kárunkra tévedett, de az utolsó perceben a gólunknál egy bravúros ítéletet hozott. Egy nem annyira ismert szabályt jól alkalmazott, ami ezen a szinten ritka és minden elismerésem.

A mérkőzést magunknak tettük nehézzé, de a játék és a mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk.”
U19
FC Hatvan – BSE Palóc Farkasok
2-11 (0-3)