Jobb körülményeket és győzelmet vár Simon Mátyás – BEHARANGOZÓ

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában Hevesre látogat az FC Hatvan.

Ez lesz az utolsó idegenbeli találkozónk ősszel, amelyről természetesen szeretnénk győzelemmel hazatérni. Azonban ez biztosan nem lesz könnyű, hiszen a Heves masszív csapat a bajnokságban, jelenleg a 6. helyen áll 19 ponttal. Hazai pályán három győzelem mellett három vereséget szenvedtek el, míg legutóbb otthon 3–1-re győzték le a Boldogot. Legjobb góllövőjük a rutinos, 38 éves Bessenyei Ferenc, aki 12 találkozón 14 gólig jutott

A mieink továbbra is a 3. helyen állnak a bajnokságban 33 ponttal, de örömteli, hogy legutóbbi hét meccsünket megnyertük. Az előző héten, egy emlékezetes találkozón 3–2-es sikert arattunk Pétervásárán. A mieinknél Nagy Ádám, Ács Ádám és Czibolya Gábor játéka kérdéses, ők mindannyian Péterkén szenvedtek sérülést.

A múlt héten győztes gólt szerző támadó, Simon Mátyás a következőképpen várja a szombati találkozót, illetve visszatekintett a múlt heti bajnokira is:

Rendkívül nehéz mérkőzés volt a múlt heti, hiszen pocsék talaj fogadott minket Pétervásárán – mondta honlapunknak Simon. – Olyan csapat vagyunk, amely játszani próbálja a focit, ezért nehezen tudtunk alkalmazkodni a pálya okozta nehézségekhez. Ugyanakkor büszke vagyok a csapattársaimra, hogy általunk kétszer is kedvezőtlen állásból fordítottunk, valamint ilyen körülmények között is sikerült győztesen elhagyni a pályát! Természetesen minden gólnak örülök, amit szerzek, ám egy kiélezett meccset eldönteni nagyszerű érzés, tehát boldog vagyok, hogy ez a múlt héten sikerült és ez három pontot jelentett a csapatnak. Két mérkőzésünk maradt a téli pihenő előtt, ám hiszem, hogy ezeken a csapat remek formájának köszönhetően sikeresen diadalmaskodunk. Nem vár ránk könnyű mérkőzés Hevesen sem, ugyanakkor a héten más jellegű terhelést kaptunk, amitől nagyszerű állapotban fogunk a hevesi sportpályára érkezni. Bízom benne, hogy jobb körülmények várnak ránk, mint a legutóbbi fordulóban és tudjuk az általunk kívánt játékot játszani. Jó formában van a csapat, így mindentől függetlenül győztesen kell elhagynunk a pályát. Ezúton szeretnék Juhász Bence barátomnak mielőbbi jobbulást kívánni. Gyógyulj meg Bence, visszavárunk!”

HEVESTHERM-HEVESI LSC–FC HATVAN

Heves, szombat, 13.00. Vezeti: Lendvai Gábor (Kasza Dénes, Horváth Marianna)