Ez a siker is annyit ér, mint a nagyarányú győzelem

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 11. fordulójában az FC Hatvan Kész Tibor góljával 1–0-ra legyőzte a Gyöngyöshalász együttesét.

FC HATVAN–GYÖNGYÖSHALÁSZ SE 1–0 (1–0)

Hatvan, Népkeri sporttelep., 150 néző. Vezette: Péli Zsombor (Deme R., Volentics E.).

HATVAN: Aszódi – Purzsa, Tóth M., Abért (Sipos G., 92.), Karácsony – Szabó R. (Torda, 77.), Bárkányi, Ács Á. (Nagy Á., 85.), Uj – Kész, Simon M., Vezetőedző: Nagy Tamás

GYÖNGYÖSHALÁSZ: Kovács T. – Csomor Sz., Lehótszky, Horváth V., Kiss I. (Szurdoki, 83.) – Harmath (Bartha B., 50.), Sőregi, Márkus M. (Palik, 68.), Czene – Ozsvárt (Hovanecz M., 85.), Szalai G. (Fülöp V., 75.). Csapatvezető: Szabó Gyula

GÓLSZERZŐ: Kész T. (11.)

JÓK: Purzsa, Karácsony, Bárkányi, Kész, ill. Kovács T., Csomor Sz., Ozsvárt.

Jól kezdtük a mérkőzést, a 11. percben Kész Tibor ment el a baloldalon, betört a 16-oson belülre, majd a hosszú sarokba lőtt (1–0). A folytatásban is támadásban maradtunk, több ziccer is adódott előttünk, de az ötösön belülről sem tudtunk a kapuba találni. A gyöngyöshalásziak szerencsére nem igazán veszélyeztették a kapunkat. A játék ezen a napon nem volt az igazi, de a lényeg a három pont megszerzése. Csapatunk tehát ezzel a győzelemmel kívánt jobbulást és mihamarabbi felépülést Juhász Bencének és ahogy Nagy Tamás is mondta, ez a siker is annyit ér, mintha nagyarányú diadalt arattunk volna.

NAGY TAMÁS: – Számunkra az ilyen győzelmet is annyit érnek, mint a nagyarányúak. Ma nem voltunk elég frissek, ebből kifolyólag kevésbé voltunk hatékonyak és pontosak, de az értékes három pontot itthon tartottuk.

HORDÓS DÁNIEL, a halásziak erőnléti edzője: – Sajnálatos módon olyan gólt kaptunk, ami elkerülhető lett volna, s ez megpecsételte a játékunkat. Így sajnos nem tudtunk az adódó lehetőségeinkre koncentrálni, de talán ez is egy olyan eredmény, amivel rendezni tudjuk a sorainkat.