Újabb győzelmet vár Czibolya Gábor – BEHARANGOZÓ

A Heves megyei I. osztály 12. fordulójában szombaton, 13:30-as kezdettel az újabb siker reményében a Gyöngyöshalász együttesét fogadja az FC Hatvan.

A mieink 11 forduló után 27 megszerzett ponttal a bajnokság 3. helyén állnak, míg a gyöngyöshalásziak 17 egységet begyűjtve a hatodikok. Az FC Hatvan az előző hazai meccsén 9–1-re legyőzte a Bélapátfalvát, míg a Gyöngyöshalász előző idegenbeli találkozóján, a legutóbbi fordulóban 2–1-re kikapott Pétervásárán. Azért is lenne nagyon fontos a győzelem csapatunk számára, hogy tapadni tudjunk a két ponttal előttünk álló Eger–Felsőtárkány kettősre.

CZIBOLYA GÁBOR, csapatunk támadója így várja a mérkőzést a heol.hu-n: – A Boldogon elért győzelem, valamint a Felsőtárkány–Eger mérkőzés döntetlen azt eredményezte, hogy már csupán két pont választ el bennünket az első helytől. Ahhoz azonban, hogy ez így is maradjon, sőt, számunkra kedvezőbb legyen, a halásziak ellen is győzni kell. Sajnos Juhász Bence vakbélműtét miatt kiesett, de nélküle sem lehet más a cél, mint a pontok begyűjtése.

FC HATVAN (3.)–GYÖNGYÖSHALÁSZ (6.)

Hatvan, Népkerti sporttelep. Vezeti: Péli Zsombor (Deme, Volentics)