Magabiztosan nyertünk Füzesabonyban

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 9. fordulójában az FC Hatvan 3–0-ra győzött a Füzesabony otthonában.

FÜZESABONY–FC HATVAN 0–3 (0–2)
Füzesabony, 70 néző. Vezette: Panyi Kristóf (Németh Sz., Rézműves F.).
FÜZESABONY: Lukács – Godó, Nagy B. (Kovács Cs., 57.), Antók (Bartók B., 77.), Barzsó G. – Pelyhe, Gallik, Fügedi (Kotta, 57.), Vámosi Cs., Hímer – Póka. Játékos-edző: Vámosi Csaba
FC HATVAN: Aszódi – Purzsa, Tóth M., Nagy Á., Uj – Szabó R. (Abért, 82.), Ács Á. (Sipos, 72.), Bárkányi (Torda, 77.), Karácsony – Simon M., Czibolya (Zsámboki, 86.). Vezetőedző: Nagy Tamás
GÓLSZERZŐ: Czibolya (31.), Simon M. (39., 77.).
JÓK: Lukács, Gallik, Pelyhe, ill. Purzsa, Ács, Simon M.

A 31. percben szereztük meg a vezetést, ekkor Purzsa Máté el a jobb oldalon, beadására Czibolya Gábor érkezett és közelről a hálóba lőtt. Nyolc perccel később Szabó Roland–Ács Ádám összjáték után utóbbi ugratta ki Simon Mátyást, akinek lövése megpattant a becsúszó védőn, ez becsapta a kapust, a labda pedig így a rövid sarokba gurult. A szünet után jött a harmadik hatvani találat is, a 77. percben ismét Purzsa ment el a szélen, beadására Simon érkezett és lőtt közelről a hálóba. A kétgólos Simon Mátyás és az ismét betaláló Czibolya Gábor vezérletével tehát könnyedén nyertünk a Füzesabony otthonában, de ismét olyan mérkőzést játszottunk, amelyen a helyzetek alapján jóval nagyobb különbséggel is győzhettünk volna.

VÁMOSI CSABA: – Nehéz olyan csapatokkal felvenni a küzdelmet, amelyek heti négy-öt alkalommal edzenek. Ma a jobbik csapat győzött teljesen megérdemelten, amihez gratulálok. Nekünk most kezdődik a bajnokság azon szakasza, amikor hasonló csapatokkal játszunk. Pontokat kell szerezni és elindulni felfelé, mert annál jobbak vagyunk, mint ahogy a tabella mutatja.
NAGY TAMÁS: – A csapat nagyon motiváltan kezdte a játékot, szemre is szép akciókat vezettünk, a második félidőben tovább tudtuk növelni az előnyünket.