Felkészülési értékelés

Zoran Spisljak az alábbiak szerint értékelte a felkészülést

A 23-24-es szezon előttünk áll, pár nap múlva az igazi csata elkezdődik.

A tavalyi szezonhoz hasonlóan az idei célunk nem változott, szeretnénk a tabella első felében befejezni a bajnokságot. Ez nem lesz könnyű feladat, mert sok jó csapat van a csoportunkban. A legjobbunkat fogjuk nyújtani és a végsőkig harcolni fogunk.

Az összes játékos jó formában van és készen állnak a csatára, szívüket, lelküket is bele fogják tenni a közös cél elérésébe.

Csapatunk a tavalyi szezonhoz képest sokat változott. Néhány játékos távozott és érkeztek újak de a legfontosabb, hogy a kulcsjátékosokra számíthatok: Karácsony Dávidra, Kitl Krisztiánra, Czibolya Gáborra, Tarjáni Péterre, Dinka Kristófra, Menczeles Ivánra, Panyi Attilára, Szabó Rolandra, Fellner Krisztoferre, Laczik Leventére, Molnár Rolandra, Szabó Bencére és Mundi Zoltánra.
Ez azt jelenti, hogy a játékfilozófiánk és stílusunk nem változott, továbbra is támadó futballt fogunk játszani, mint az előző szezonban. Az előző szezonban 63 gólt rúgtunk, ami az ötödik legjobb volt a mi csoportunkban. Célunk, hogy izgalmas futballt játszunk, minél több helyzetet teremtsünk és gólokká alakítsunk.

Új játékosok érkeztek, mint Tóth Olivér, Sárossy Dániel, Sándor Bence (kapus), Takács Bence, Fekete Kristóf, Burzi Alex, Benkó Dominik, Sándor Bence, Kanálos Péter, Szabó Szilveszter, Vince Adrián, Hámori Dániel, Kapitány Barnabás, Kiss Vince, akik teljes mértékben elfogadták a játékstílusunkat és azért jöttek, hogy még erősebbé tegyék az FC Hatvant.
A fő ok, amiért az összes új játékost elhoztuk az, hogy megpróbáljunk javítani a következő szezonban, különösen olyan területeken, mint pèldául: kapott gólok, helyzetek kialakítása, gólszerzés.

Csapatunk fiatal, sok segítségre és támogatásra van szüksègük, még a tanulás folyamatában vannak, de amit a felkészülés során tapasztaltunk, azt mondhatjuk, hogy mindannyian ki vannak éhezve a sikerre.

Az elmúlt hat hétben mindenki rendkívül keményen dolgozott és nagyon versenyképesek voltak. Mindegyikük sok elszántságot és vágyat mutatott, hogy beilleszkedjen a csapatba. Elmondhatjuk, hogy mentálisan, taktikailag, technikailag és fizikailag mindenki fejlődött.
Most már azt hiszem, elérkezett az idő, amikor mindenkinek fel kell emelnie magát a versenyszintre, és meg kell mutatnia, milyen fából faragták valójában.
A munka kész, az előkészületek megvannak, itt az ideje a végrehajtásnak.