Az akarat és alázat mutatkozott meg játékosainkon az utolsó percekben

FC Hatvan – Sényő-Carnifex FC
2-1 (0-0)

Gólszerzők: Mundi Zoltán 89′, Barthel Gábor 92′ illetve Schmidt Péter 51′

FC Hatvan: Cellár J., Barthel G., Bárkányi A., Szabó R., Karácsony D., Panyi A., Szanku K. (58′ Mundi.Z.), Tarjáni P., Dinka K. (81′ Labát K.), Fellner K. (75′ Sipos J.), Sármány K.

Sényő-Carnifex FC: Szondi L., Klepács K., Márton A., Fenyőfalvi D., Kapacina K. (77′ Toldi A.), Lizák B., Farkas M., Matyi Z., Schmidt P. (92′ Barta G.), Sztankó D. (73′ Bodó G.), Kapacina V.

Zoran Spisljak: “Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, de nem tudtunk betalálni, azonban a kapott gól után a csapat nem adta fel, a hajrában megfordította a meccset, így ismét megmutatta a karakterét! Hálásak vagyunk a szurkolóknak, hogy kiálltak mellettünk akkor is, amikor nehéz helyzetben volt a csapat és köszönünk a támogatóknak és az önkormányzatnak is minden segítséget. Örömteli, hogy a drukkerek bíznak a játékosokban és ez a mai meccsen az utolsó pillanatokban is látszott.”

Imrő László: “Kiénekelték a szánkból a sajtot! Nemhogy három pontot nem szereztünk hanem egyet sem. Erre nem igazán lehet mit mondani…”

Fotó: sziper.hu