Zsinórban a harmadik győzelmünket arattuk!

DVTK II – FC HATVAN
0–1 (0–0)

DVTK II.: Bánhegyi – Vajda (Ivánka, 19.), Balázsi (Gulyás, 80.), Oláh B., Bencsík, Fekete V., Silimon, Szűcs K. (Peisser, 80.), Balázs P., Vincze D. (Kövesi, 80.), Hegedűs J. Edző: Vincze Richárd
FC Hatvan: Cellár J. – Tarnóczi R., Barthel G., Bárkányi A., Karácsony D. – Fellner K. (Szanku K., 61.), Panyi A., Szabó R., Dinka K. – Kitl K. (Labát K., 92.), Sármány K. (Mundi Z., 80.). Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerző: Bárkányi (87.)

JÓK: Ivánka, Hegedűs J., ill. Cellár, Barthel, Szabó R., Kitl K., Sármány

Zsinórban a harmadik győzelmünkért léptünk pályára vasárnap délután a DVTK második csapatának vendégeként. Az első félidőben mi domináltunk, többet birtokoltuk a labdát, s több helyzetet is alakítottunk ki. A 6. percben Szabó Roland szögletét Fellner csúsztatta meg a rövid saroknál, a labda a rövid kapufán csattant, majd a 15. percben Kitl Krisztián bombázott fölé.

A szünet után jó ideig inkább a küzdelem dominált – a hazaiak két lövés révén veszélyeztettek, de először Cellár a helyén volt, majd Fekete lövése ment el centikkel a jobb sarok mellett. A 75. percben egy szöglet után – legalábbis a játékvezető szerint – Karácsony lerántotta ellenfelét a 16-oson belül, a DVTK II érthetetlen módon így 11-est kapott. Fekete jobb alsó sarokba tartó büntetőjét azonban Cellár gyors vetődéssel megfogta!

Ez hitet és erőt adott a mieinknek, így a hajrában újfent többször eljutottunk az ellenfél kapujáig. Először Barthel szlalomozott végig a jobb oldalon, éles szögből kapura lőtt, ami nem sokkal ment el a jobb sarok mellett, igaz, a védő beleért a labdába, így szöglet következett. Szabó Roland sarokrúgását aztán Bárkányi fejelte vissza a hosszú oldalról a kapu irányába, a labda pedig úgy pattant a kapuba, hogy a diósgyőriek még beleértek (0–1)! A lefújás előtt még Szabó Roland duplázhatta volna meg az előnyt, de nem talált a hálóba, így maradt az 1–0-ás siker!

Egy héten belül harmadik diadalunkat arattuk, ezzel már 13 pontunk van és feljöttünk a tabellán a 14. pozícióba! Most egymás után három hazai mérkőzés következik, az első vasárnap 15 órától a Facultas-Tiszafüred ellen.

Vincze Richárd: „Bosszantó a vereség, de megyünk tovább és készülünk a következő, Békéscsaba II. elleni mérkőzésre.”

Zoran Spisljak: „Megérdemeltük a hajrában szerzett gólt és a győzelmet, mivel nekünk volt több lehetőségünk a mérkőzésen. Nem volt látványos a játék, de a végén mégis „izomból” bevittük a győztes találatot!”