Alakul a keret 5.

Szabó Roland felnőtt csapatunk kapitánya és egyesületünk utánpótlás edzője is marad a következő szezonban.

– Ez lesz a 8. szezonod az FC Hatvannál, amelyet egymást követően töltesz el nálunk. Ebből 3 Megye I. osztályú és 5 NB III-as.
Mit gondolsz, mivel fogod tudni előre vinni a csapatot?
– Sok mindent megéltem már a klubnál a bajnoki címektől kezdve a kiesésen át, ezekből tanulva szeretném segíteni a csapatot nemcsak a pályán, de azon kívül is.

– Mit vársz a csapattól és magadtól a következő szezonra?
– Hosszú és nehéz év következik, elsődleges cél a bennmaradás, de szeretnénk a tabellán minél előrébb végezni. Rengeteg mérkőzés vár a csapatra, fontos lesz, hogy végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk, minél kevesebb hullámvölggyel. Remélhetőleg az új játékosok gyorsan beilleszkednek és egy jó bajnoki rajttal megalapozhatjuk a szezont.
Bízom benne, hogy idén elkerülnek a sérülések és jó, valamint eredményes játékkal tudok hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.

– Utánpótlás csapatot is irányítottál az elmúlt években a következő évadban is tudod ezt abszolválni?
– Igen, már egy jó ideje én hozzám tartozik a klub 2011/2012-es születésű játékosokból álló csapata, ahol egy nagyon jó gárdát és közösséget sikerült kialakítani. Szerencsére a következő szezonban is együtt folytatjuk, és bízom benne, hogy a gyerekek fejlődése mellett hasonló sikereket fogunk elérni mint az elmúlt években.