Új edző a felnőtt férfi csapat élén

Zoran Spisljak edzői karrierjét a Cardiff City ifjúsági csapatánál kezdte 1991-ben. Magyarországra 2007-ben került a DVSC csapatához. A debreceni három év alatt magyar bajnoki címet, illetve Bajnokok Ligája és Európa Liga csoportkört ünnepelhetett a vasutas csapattal.

A hajdúsági csapaton kívül Magyarországon a legmagasabb osztályban dolgozott még az Újpest FC és a Békéscsaba Előre 1912 csapatainál is. Alacsonyabb osztályban a Létavértes csapatával NB III-as bajnoki címet szerzett, míg a békéscsabai gárda az ő irányításával harcolta ki legutóbb az NB I-ben való szereplés jogát 2015-ben.

Legutóbb az RKSK NB III-as csapatát irányította.

– Hogyan került kapcsolatba az FC Hatvannal?
– Elnök Úr Gulyás Gáborral felvette a kapcsolatot, ugyanis vele együtt dolgoztam Vácon. Egy telefonhívás után leültünk egy beszélgetésre, ahol átbeszéltük a klub filizófiáját.

– Hogy fog kinézni a felkészülés?
– 5 hetes felkészülési programot állítottam össze. Az első három héten az erőnléti részén lesz hangsúly. Mi olyan stílusban szeretnénk játszani a bajnokságban jövőre, ahol a taktikai részt sem fogjuk kihagyni a felkészülés negyedik és ötödik hetében. Sok foglalkozás lesz ebben az öt hétben, szervezett, kemény de élvezhető felkészülésre számíthatnak a játékosok.

– Mik az elképzelések a következő szezonra?
– Összehangolódva a klub elképzelésével a stabil bennmaradás az első cél. Egy versenyképes csapatot építünk, amelyik bármelyik ellenféllel szemben komoly meccset tud vívni és eredményes is lenni.

Segítői az első időszakban az utánpótlás csapatok edzői közül kerülnek ki.