Téli kupa 2. forduló

FC Hatvan u19 – Heréd LC
3-6 (2-4)

Sáfrán T., Varju Á., Marosán L., Czakó B., Kmety D., Marsa B., Lados P., Czakó K., Sebestyén B., Potvorszki B., Hordós R. csereként pályára lépett Benke E.

Gól: Marsa B., Czakó K., Potvorszki B.

Bedő Tamás: “Az eredmény számunkra másodlagos,de természetesen szerettük volna,ha a játékunk mellett az is szép képet mutat, ez sikerült! A szezonunk legjobb mérkőzése volt játékban és taktikailag is, végig fegyelmezettek voltunk, a srácok előtt le a kalappal, jó ùton járunk! Nagyon büszke vagyok rájuk!
Egyetlen negatívum mèg amit nem sikerült javítani az az, hogy későn èrkezünk meg a mérkőzésbe ès most nem 1, hanem rögtön 2 gólos hátrányba kerültünk 6 perc alatt, ez az ellenfelünket jobban megzavarta akik ez után könnyelművè váltak ès hibáikat kihasználva sikerült gyors 2 gólt lőni ès egalizálni. Ez kicsit megzavarta a Herèdet,de a félidő végére rendeztèk soraikat ès 4-2 már ők vezettek. A második félidőben nekünk a saját árnyékunkat átlépve kellett küzdeni a tisztes helytállásèrt, fegyelmezett védekezéssel csupa szívvel sikerült. Természetesen a Heréd sokkal jobb csapat ez egy percig nem is volt kérdés ,gratulálok és sok sikert kívánok nekik!”