Hosszú kihagyás vár a klubhűség mintaképére

A nagypályás szezon lezárult 2021-re, azonban négy csapatunk nevezett a Heves megyei Igazgatóság által szervezett futsal bajnokságokra.

Egy ilyen mérkőzésen lépett pályára Váradi Noel is csapattársaival együtt a hazai pályánknak kinevezett turai sportcsarnokban 2021. december 20-án, ahol a Heréd LC U20-as gárdája volt az aktuális ellenfél.

A mérkőzés teljesen átlagos körülmények között zajlott, a találkozó 30. percében egyesületünk saját nevelésű, 18 éves labdarúgója megtörve a gólcsendet vezetéshez juttatta csapatunkat ám a találata pillanatában a herédiek kapusa ütemkéséssel – vétlenül – eltalálta Noel támaszkodó lábát.

A történtekről magát a sértettet kérdeztük meg.
FC Hatvan: Hogyan emlékszel vissza a sérülésed körülményeire?
Váradi Noel: Nagyon nehezen tudok megnyilvánulni az eseményeket illetően. Iszonyatos fájdalmat éreztem, sokkos állapotban feküdtem a földön. Azonnal tudtuk, hogy nagy a baj. Mentőt hívtak részemre és még aznap meg is műtöttek.

FCH: Mi a pontos diagnózisod?
V.N.: Síp – és szárkapocscsont-törést szenvedtem el.

FCH: Hogyan sikerült a beavatkozás?
V.N.: Minden rendben zajlott, ha minden igaz, csütörtökön mehetek haza, így az ünnepeket a szeretteim körében tölthetem el – igaz teljesen másképpen, mint ahogyan azt elterveztem.

FCH: Gondolom nagyon sokan érdeklődtek felőled, milyen érzés ez számodra?
V.N.: Valóban sokan kíváncsiak voltak – és most azok – az állapotomra és hálás is vagyok mindenkinek, akik érdeklődtek és jobbulást kívántak, ez is erőt ad majd, hogy mihamarabb visszatérhessek szeretett sportágamhoz a csapattársaim mellé. Itt szeretném külön megköszönni Bedő Tamás edzőmnek, hogy végig tartotta bennem a lelket a sérülés pillanatától kezdve, valamint Nagy Gábor utánpótlás szakágvezető segítségnyújtását.

A mérkőzés félbeszakadt, a játékosok képtelenek voltak folytatni a játékot az eset után. Valószínűsíthetően ez az 1-0-s végeredmény lesz megállapítva – azonban ez a legkevésbé érdekes most.

Váradi Noelnek az FC Hatvan és a Heréd LC mihamarabbi jobbulást és felépülést kíván!