A tavalyi szezon bajnok csapatához làtogatunk szombaton.

A tavalyi szezon bajnok csapatához làtogatunk szombaton.

Férfi felnőtt csapatunk szombaton 16:30-tól a Lőrinci VSC ellen fog játszani.
Két visszatérő játékosunkat kérdeztük a mérkőzéssel kapcsolatban.

Zöldi Dániel: “Nehéz mérkőzésre számítok, mert az ott töltött két évem alatt sikerült jól megismernem a Lőrinci játékosait, így tudom, hogy Ők milyen játékerőt képviselnek és, hogy hogyan készülnek egy ilyen szomszédvári rangadóra. Tudom mennyire képesek összetartani és, hogy megtesznek mindent egymásért, a csapatért. Viszont nekünk is nagyon erős csapatunk van és szerintem már megmutattuk az előző meccseken, hogy milyen erőt képviselünk, de holnap szerintem az a csapat fog nyerni, aki koncentráltabb és összeszedettebb lesz. Mindent megteszünk a következő győzelmünkért.”

Török Norman: “Volt egy fél éves “kitérőm” Lőrincin, ahol a bajnoki cím megszerzése miatt nagyon jó élményeket éltem át, így frissen tudtam hazatérni Hatvanba. Nyilvánvalóan a címvédőkhöz látogatunk, ezért nem lebecsülve az ellenfelet, de nem titok hogy a 3 pontért megyünk. Kemény, brusztolós meccsre számítunk, kellemetlen ellenféllel, akik valószínűleg fizikális focival próbálják megtörni a sorozatunkat. Mi pedig a saját játékunkkal, mindent beleadva, 100%-ot fogunk adni, hogy tovább meneteljünk a célunk irányába.”

A mérkőzést Darók Attila fogja vezetni, asszisztensei Lovas Norbert és Kecskés Gábor lesznek.

A hazai csapat tájékoztatása alapján a vendég szurkolók a sporttelep környékén tudnak parkolni, bentre csak a játékosok és stáb tagokat fogják beengedni gépjárművel.