19-én futballünnep lesz Hatvanban

Tisztelt Szurkolók!

Gőzerővel folyik a MOL Magyar Kupa 3. fordulójába kisorsolt, FC Hatvan – Ferencvárosi TC mérkőzés előkészítése. A jogtulajdonos MTVA Zrt-vel, az M4 sportcsatornával folytatott egyeztetések után eldőlt, hogy a találkozó, amelyre természetesen labdarúgóink is nagyon készülnek annak érdekében, hogy jó játékkal, szép mérkőzéssel szolgálják ki szurkolóinkat, szeptember 19-én, 15 órakor kezdődik majd a hatvani Népkert Sporttelepen.

A legnépszerűbb magyar klub, a Ferencváros férfi csapata közel három évtizede járt legutóbb tétmérkőzésen Hatvanban, 1992. február 29-én 6–2-re győzött nálunk a Fradi. Az akkori, nyolcezres nézőszám csúcsot jelent, ha ennyi szurkolót most nem is láthatunk vendégül, a célunk az, hogy a Fradi újabb vendégjátéka minél több néző előtt, futballünnep legyen Hatvanban.

A klub vezetése, menedzsmentje már egyeztetett az illetékes hatóságokkal, hogy a speciális szabályoknak – ilyen például a védettségi igazolvány – is megfelelve, minél több szurkolónkat fogadhassuk, biztonságos körülmények között a Népkertben.
Már csak néhány napra kérjük szurkolóink türelmét, reményeink szerint csütörtökön már minden fontos információról – így a jegyárakról, a jegyvásárlás lehetőségéről, a beléptetésről is – beszámolhatunk!
Továbbá szeretnénk megkérni mindenkit, hogy ne keressék privátban munkatársainkat, játékosainkat, minden információt első kézből fogunk közölni!