Interjú az új játékosokkal 1.

– Mikor és ki(k)nek köszönhetően kerültél kapcsolatba az FC Hatvan egyesülettel?
– Tajti Bálint: Egyik csapattársam keresett meg. Az itteni technikai vezetővel is beszélgettünk erről a témáról és nagyon vonzott a dolog.
– Sándor Bence: A 2021/22 es szezon kezdetével csatlakoztam Tiszafüredről Hatvanba a csapathoz Ofella Zoltán elnök úr hívására.
– Füzik Bence: Az FC Hatvanba Managerem által kerültem.

– Melyek voltak azok a döntő tényezők, melyek miatt végülis minket választottál?
– T.B.: Tesóm is itt játszott már kétszer is a csapatban és ő is mondta nekem, hogy az FC Hatvan-t válasszam.
– S.B.: A legfontosabb tényezőkhöz talán a bizalmat tudnám az élre tenni, az elnök úr bízik bennem és egy biztató jövőképet tett le elém, ami hosszú távon nagyon fontos volt számomra.
– F.B.: Szeretnék tapasztalatot szerezni, gyűjteni. A próbajáték napjai alatt a családias légkör ami a klubra és a játékosokra is jellemző volt az első olyan tényező, ami pozitívan hatott rám. Az első pillanattól kezdve éreztem azt, hogy jól érzem magam itt. Az edzések által a fejlődést is tapasztalhatom. Minden adott ahhoz hogy mint szakmailag mint emberileg fejlődjek, ezért esett választásra ez a klub.

– Mit vársz saját magadtól a tavaszi szezonban, mik a céljaid rövid és hosszú távon a pályafutásodat illetően?
– T.B.: Azt szeretném ha minél több segítséget tudnék nyújtani a csapatnak és gólokkal segítsem a csapatomat. A rövid távra szeretnék most elsősorban gondolni, de minél magasabb osztályba jutás a célom.
– S.B.: Saját magamtól pedig azt várnám, hogy minél több meccsen védjek és minél több védéssel segítsem bajnoki címhez a csapatot, hiszen nem titok, szeretnénk visszajutni az NB III-ba, amire minden esélyünk meg is van.
– F.B.: A csapat szerves részévé szeretnék válni, segíteni szeretném a tudásommal a csapat legjavát, gólokkal és gólpasszokkal.