Halasztott mérkőzésen itthon tarthatjuk a három pontot

Csütörtökön 13:00-tól a Tiszaújváros csapatát fogadjuk. A mérkőzést eredetileg a 17. fordulóban játszottuk volna le, azonban a sok betegség és sérülés miatt kértük az ellenféltől a halasztást, akik készségesen bele is mentek.

Youtube csatornánkon élőben fogjuk közvetíteni a mérkőzés az alábbi linken: https://youtu.be/P4sajhkzYZw

Szabó Roland nyilatkozott honlapunknak: “A szezon első fele nem teljesen úgy sikerült ahogyan azt terveztük, nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk és értékes pontokat veszítettünk több alkalommal is, azonban az év utolsó mérkőzésén még tudunk javítani a tabellán elfoglalt helyezésünkön. Amennyiben a legutóbbi hazai mérkőzésen nyújtott teljesítményünket tudjuk hozni itthon tarthatjuk a 3 pontot, de ehhez végig koncentráltan, agresszíven és hiba nélkül kell játszani.”

Gulyás Gábor: “Úgy gondolom, hogy az NB III. Keleti csoport egyik legkultúráltabban játszó csapatával fogjuk zárni a szezont. Bízom a csapatban, a játékosokban, hogy a számunkra fontos három pontot itthon tudjuk tartani és ezáltal a minimálisan kitűzött célt is tudjuk teljesíteni. Teljes kerettel állunk neki a mérkőzésnek.”