Pont nélkül jöttünk haza

DVSC II.–FC HATVAN 1–0 (0–0)
Debrecen, DEAC pálya, 100 néző. V.: Kátai Gábor (Petrovszki P., Elek B.).
DVSC II: Zöldesi – Jankelic, Kovács R., Mező, Talpalló (Girdán, 82.), Juhász M., Kozma (Preg, 69.), Gellén, Bene, Maruscsák (Simon M., 88.), Csáki. Edző: Szatmári Csaba.
HATVAN: Bajkán – Virág, Bárkányi, Czibolya (Fellner, 86.), Mundi, Szabó R., Gál, Purzsa, Simon M., Bartók, Labát. Edző: Gulyás Gábor.

Bajkán Balázs bravúrjai tartották életben az első félidőben a Hatvant, de a szünet előtt Mundi Zoltán mégis vezetést szerezhetett volna a Zagyva-partiaknak, azonban óriási ziccerben rontott. A fordulás után Juhász Martin 23 méteres szabadrúgása a bal felsőben landolt, a Hatvannak pedig már nem sikerült újítania, igaz, Mundi előtt a 91. percben újabb nagy gólszerzési lehetőség adódott, de ezt is elhibázta. Gulyás Gábor együttese így egymás után harmadszor kapott ki.

GÓL: Talpalló (82.).

JÓK: Juhász M., Maruscsák, Gellén, ill. Bajkán.

SZATMÁRI CSABA: – A sok hiányzó ellenére a pályára lépők megpróbálták a maximumot adni. Az első félidőben több ziccert is elhibáztunk, így nem tudtunk pontot tenni a találkozóra. A szünet után egy remek szabadrúgás góllal vezetést szereztünk, és összességében a helyzetek alapján megérdemelten győztünk.

GULYÁS GÁBOR: – Az első félidő jelentős részében eléggé visszafogottan futballoztunk, de a játékrész végére valamelyest feljavultunk. Reméltem, hogy a szünet után ott tudjuk folytatni, ahol az első félidőt befejeztük, de egy jól eltalált szabadrúgás után futnunk kellett az eredmény után. Végül nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel és nagyon nehéz helyzetbe kerültünk.