Nem sikerült pontot szerezni az első hazai mérkőzésen

FC Hatvan – Tiszakécskei LC
1-3 (1-2)
Gólszerzőnk: Czibolya Gábor

Kezdőcsapat: Halasi Ádám, Purzsa Máté, Labát Krisztofer, Katona Roland, Karácsony Dávid, Bárkányi Arnold, Virág Ákos, Lukács Zsombor, Bartók István, Kitl Krisztián, Czibolya Gábor

Gulyás Gábor: “Csalódott vagyok és nem az eredmény miatt, hanem az első félidei játékunk okán. Az első ivószünetig úgy éreztem, hogy gyámoltalanul, kishitűen kezdtük a mérkőzést. Teljesen más kezdést vártam és reméltem csapatunktól. Úgy éreztem, hogy abban az időszakban túlságosan tiszteltük az ellenfelünket. Aztán visszatértünk a meccee, ám a második kapott gól nagyon rosszkor jött. Ha át tudtuk volna vészelni a félidőt úgy, hogy nem vagyunk hátrányban, akkor egy olyan második játékrészt tudtunk volna menni, hogy akár bravúrt is végre tudtunk volna hajtani. Az osztály egyik meghatározó csapata ellen játszottunk.”

Nagy Sándor: “Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ettől eltekintve megérdemelten nyertünk. Teher alatt nehezebb játszani, és ha egyre inkább lejjebb megy, akkor egyre inkább jobban fognak menni a mérkőzések. Sokkal hamarabb eldönthettük volnaa meccset, de így is örülünk a magabiztos győzelemnek.”