Átalakulóban felnőtt csapatunk szakmai stábja

Már nem ifjabb Gömöri Ottó tevékenykedik kapusedzői pozícióban klubunknál. Ennek okán kérdeztük meg Hatvan városához kötődő fiatalembert.

– Hogyan került szóba a neved egy ilyen patinás fővárosi egyesületnél?
– Néhány héttel ezelőtt kaptam egy telefonhívást, mely szerint a Vasas Kubala Akadémián kapusedzőt keresnek a középső szekcióba, és jelezték, hogy én is esélyes vagyok erre a pozícióra. A személyes találkozás után az akadémia vezetőségével, ahol mind emberileg, mind szakmailag megismerhették az elképzeléseimet, úgy döntöttek, hogy beleillek a csapatukba.

– Megvalósítható-e az új munkahelyeden való teljesítés a tanári állásod mellett?
– Természetesen igen, ugyanis az Akadémián olyan késő délutáni illetve kora esti idősávokban vannak az általam edzett korosztályok edzései, amelyek teljes mértékig összeegyeztethetőek az iskolai munkámmal.

– Melyek voltak a legfontosabb érvek amik a változás mellett szóltak?
– Azzal szeretném kezdeni, hogy aki ismer, azt pontosan tudja, hogy 5 évvel ezelőtt amikor munkába álltam az FC Hatvannál, először utánpótlás, majd a felnőtt csapat kapusedzőjeként, minden egyes nap szívvel, lélekkel, legjobb tudásom szerint a maximumra törekedtem, hogy minél több sikerhez tudjam hozzásegíteni a Klubot, a csapatokat és az egyéneket is! Azonban úgy gondolom, hogy ha az embernek lehetősége nyílik egy ekkora tradíciókkal rendelkező Klubnál dolgozni mint a Vasas, akkor azt mindenképp el kell vállalni.

– Milyen szerepet fogsz betölteni az új klubodnál?
– A középső szekció kapusedzője leszek, ami az u13-15 korosztályokat foglalja magában.

– Kapcsolatban maradsz-e az Fc Hatvannal?
– Számomra az FC Hatvan mindig is fontos szerepet töltött be, ugyanis itt kezdtem gyerekkoromban a labdarúgást, itt lettem felnőtt játékos, valamint az edzői karrierem is itt kezdhettem el, amiért hálás vagyok. Most az életem ezen része máshol folytatódik, így a Klub napi életébe nem fogok részt venni, de ami biztos, hogy ha időm engedi, a hazai mérkőzéseket a helyszínen tekintem meg és szurkolok a csapatnak, hogy elérjék a céljaikat!
Hajrá Hatvan!

Ifj. Gömöri Ottónak hálával tartozunk sok éves kiemelkedő munkájáért, új állomáshelyén sok sikert kívánunk neki!