Gulyás Gábort kérdeztük a felkészülésről és jövőbeli tervekről

– Mennyire indult zökkenőmentesen a felkészülés?
– Június 29-én kezdtük el a felkészülést a következő szezonra, hát nem volt egyszerű!Az edzések normális mederben zajlottak, de a bizonytalanság érezhető volt mindenkin,hogy pontosan mire is készülünk.A játékosok hozzáállására, edzésmunkájára egy szavam se lehet, és ezúton is köszönöm nekik, hogy ilyen időszakban is kitartottak, és türelmesek voltak mindaddig, míg el nem dőlt a sorsunk,annak ellenére is, hogy voltak lehetőségeik más kluboktól is, ahol biztosabbnak tűnt a jövő!

– Mennyiben másképp alakítja az alapozást a hőn áhított NB III-ban indulás biztos tudata?
– Titkon végig reménykedtünk abban, hogy az NB III-ban tudjuk folytatni,szóval az edzéseket is így próbáltuk felépíteni.De amikor véglegessé vált az egész,hogy jövőre is maradunk a harmadosztályban, érezhető volt mindenkin,hogy a bizonytalanság már a múlté,és van értelme az egésznek, amit elkezdtük.

– Szükségesek-e erősítések? Ha igen, milyen pozíciókba?
– Igen,erősítésre szükség van, gyakorlatilag minden csapatrészben. Nem kell nagy játékosmozgásra gondolni, 3-4 játékost szeretnénk igazolni, akik tudnak segíteni, és motiváltak lesznek, hogy elérjük a céljainkat.

– Mik a célkitűzések 2020/21-re?
– A legfontosabb célkitűzésünk jövőre,egy olyan stabil csapat kialakítása,hogy ne kerülhessünk még egyszer ilyen szituációba,mint az idei szezon végén!
Elég sűrű szezon elé nézünk,38 bajnoki mérkőzéssel, meg a kupameccsekkel,5 kiesővel a végén, de sokkal jobb azon agyalni, hogy tudjuk ezt megoldani, mint azon, hogy melyik osztály….
Én nagyon bízom benne, hogy sikeresebb időszak előtt állunk, mint a tavalyi volt,mert úgy gondolom,ez a csapat többre képes annál,mint a tavalyi tabella alapján elfoglalt helye.