Lezárult a Bozsik Intézményi Program 2019/2020-as – csonka – szezonja

Magyarország Kormányának sporttal és tömegrendezvényekkel kapcsolatos, a koronavírus járvány okozta rendelkezéseinek értelmében a legnagyobb bázissal bíró labdarúgó eseménysorozat a Bozsik program nem folytatódott tovább intézményi és egyesületi szinten sem. Ez egyesületünk – ám még inkább vonzáskörzetünk – apropóján több, mint 1000 gyermeket és megannyi edzőt, sportcsoportvezetőt és önkéntest érintett.
Klubunk szoros együttműködést ápol az intézményi programban versenyezetett 19 óvodával 12 településen, ahol az idei szezonban 595 fő U7-es, de legalább 5. életévüket betöltött lurkóval és 49 sportcsoportvezetővel működött össze. A kötelezően megtartandó négy eseményből – Grassroots Fesztivál – hármat sikerült megrendezni kiváló szakmaisággal és hangulattal fűszerezve, a negyediket a pandémia semmissé tette.

A Magyar Labdarúgó Szövetség azonban most is nagylelkűen időt, energiát, ráfordítást nem sajnálva biztosította a gyermekek, humán erőforrás és intézmények számára kiosztható ajándékokat, melyeket Ofella Zoltán körzeti szervező és Nagy Ádám óvodai koordinátor (egyesületünk elnöke és sportmenedzsere) minden egyes helyre személyesen juttatott el Bujáktól, Szűcsin át egészen Hatvanig bezárólag, mely érmeket, okleveleket, labdákat és melegítőket foglalt magában.

Köszönettel tartozunk azoknak, akik lehetővé tették, hogy a program az idei évadban is a szokásos, vagy talán azon felüli nívón fusson.

Nagyon várjuk már az újratalálkozást Veletek, addig is mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk!

Hajrá Grassroots Labdarúgás!

Processed with MOLDIV