Beharangozó a DEAC elleni mérkőzésre

Az NB III Keleti csoportjának 19. fordulójában szombaton 14:30-tól a gyöngyösi Kömlei Károly Sporttelepen a 35 ponttal a bajnokság 2. helyén álló DEAC együttesét fogadjuk, zárt kapuk mögött.

“A heti munka jól zajlott, elvégeztük, amit terveztünk – kezdte Gulyás Gábor vezetőedző. – A keretben Fék Zsolt sajnos megbetegedett, de Gál Márk felgyógyult betegségéből, míg Bogdán Maxim elkezdte az edzéseket. Tudjuk, hogy szombati ellenfelünk, a Debreceni EAC fel akar jutni, a játékosok képességeit illetően meg is van az esélyük erre, több magasabb osztályt megjáró játékossal rendelkeznek. Ettől függetlenül mi nem fogunk megijedni, nem is szabad félve pályára lépnünk. Természetesen győzelemre fogunk játszani és szeretnénk a legtöbbet kihozni a mérkőzésből – az, hogy ez mi lesz, a találkozó során derül majd ki. Nem örülünk annak, hogy zárt kapuk mögött kell játszanunk, de alkalmazkodnunk kell a helyzethez.”

A találkozót a politológus végzettségű Böcskei Balázs vezeti majd, míg segítői Szabó Dániel és Zsákai Milán lesznek. Kedves szurkolóinkat megkérjük, hogy ne utazzanak el a meccsre Gyöngyösre, mert az MLSZ rendelkezésének értelmében nem tudjuk beengedni őket a találkozóra.