Vesztes főpróba

A szintén NB III-as Monor ellen szombaton lejátszotta utolsó edzőmérkőzését a felkészülési időszakban az FC Hatvan, a jövő héten vasárnap Egerben már a bajnoki pontokért küzdenek a mieink.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

FC Hatvan–Monori SE
0–2 (0–0)

FC Hatvan: Tajti B. – Purzsa M., Labát K., Bárkányi A., Karácsony D. – Bárkányi A., Mundi Z. – Lukács Zs., Bartók I., Kitl K. – Czibolya G. Csereként pályára lépett: Simó Cs., Gál M., Dolhai G., Szabó D., Simon M., Szabó R.

Gulyás Gábor vezetőedző értékelte honlapunknak a Monor elleni, illetve a szerdai, Taksony elleni felkészülési mérkőzéseket.

„A Monor a Közép-csoportban a 3. helyen áll, ezért tudtuk, hogy kemény ellenfél lesz – mondta Gulyás Gábor. – Ennek ellenére ma játszottunk a felkészülési időszakban a legjobban, ziccereink voltak, amiket sajnos kihagytunk, de a teljesítményünket összességében nem érhette panasz. A monoriak kevés helyzetükből kétszer is eredményesek tudtak lenni. A Taksony elleni 7–2-es vereség során hátul nagy hibákat követtünk el és elkerülhető gólokat kaptunk, de az első félidő közepén akkor is volt egy időszak, amikor jól futballoztunk.”