Sima vereség Debrecenben

NB III, Keleti csoport, 4. forduló

DEAC–FC HATVAN 3–0 (3–0)

DEAC: Szabados – Papp F., Bíró P. (Sütő, 68.), Nagy Z., Soltész – Balogh K., Karikás, Sándor T., Spitzmüller (Ramos, 20.) – Bárány, Sibide (Urbin, 72.). Vezetőedző: Kondás Elemér

FC HATVAN: Tajti B. – Zagijev V., Bárkányi A., Katona R., Karácsony D. – Gál M. (Mundi Z., a szünetben), Dolhai G. – Szabó D. (Fellner K., 53.), Szabó R., Torda P. (Purzsa M., 68.) – Sárközi Sz. Vezetőedző: Török László

GÓLSZERZŐ: Bárány (10., 36.), Bíró P. (12.)

JÓK: hatvani részről Sárközi Sz., Szabó R., Karácsony D.

Sajnos nem kezdődött jól számunkra a Debreceni Egyetem labdarúgói elleni mérkőzés, hiszen Bárány Donát a 10. percben a kifutó Tajti Bence fölött átemelte a labdát, ami a kapuban kötött ki. Nem volt sok időnk felocsúdni, mivel két perccel később Bíró Péter a tizenhatos környékéről lapos lövésre szánta el magát, és Tajti hiába nyújtózkodott, a labda a bal alsó sarokban kötött ki. A hidegzuhany után is a hazaiak domináltak, jött is a 36. percben Bárány Donát újabb gólja – ezúttal fejjel. A szünetre háromgólos fórral mehetett Kondás Elemér csapata.

A második játékrészben eggyel nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltunk, több átlövéssel próbálkoztunk, de Mundi Zoltán és Sárközi Szabolcs kísérlete is célt tévesztett, így a szépítés sem jött össze. Maradt a magabiztos debreceni siker – javítási lehetőség most vasárnap, otthon a Füzesgyarmat ellen.

Török László: “Érthetetlen első félidőket produkálunk már a negyedik mérkőzésen zsinórban. Egy ilyen bajnokesélyes DEAC a hibáinkat könyörtelenül kihasználta. Bármennyire is furcsa a második félidei játékunk alapján meg kell dicsérnem a csapatot. Megyünk tovább és próbáljuk a hibáinkat kijavítani.”