Vereség az első edzőmeccsen, Sárközi Szabolcs visszatért

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

FC Hatvan–Szolnoki MÁV FC 0–2 (0–1)
Gólszerző: Kovács Á. (öngól), Annus

Első felkészülési mérkőzését az NB III Keleti csoportját megnyerő, így augusztusban már az NB II-ben rajthoz álló Szolnoki MÁV ellen játszotta az FC Hatvan Hatvanban.

A mieinknél az első félidőben hat próbajátékos kapott lehetőséget, akik bizonyíthatták rátermettségüket. A szünetre egy öngól miatt egygólos szolnoki előnnyel mehettek pihenőre a csapatok. A második félidőben nálunk főként az alapcsapat tagjai kaptak lehetőséget – ez a játékunkban is megmutatkozott, amely jobbá vált, ennek ellenére Annus Árpád találatával a szolnokiak növelték előnyüket és végül 2–0-ra nyertek.

Örömteli hír, hogy klubunk vezetősége megállapodott a legutóbb Nagykátán futballozó Sárközi Szabolccsal, a 29 éves középpályás a 2014/15-ös bajnokságban már futballozott az FC Hatvanban – akkor 22 NB III-as bajnokin 6 gólt szerzett –, így négy év után tér vissza hozzánk.

Kovács Gergő távozása azonban biztossá vált, a 20 esztendős szélső fél évet töltött klubunknál és most a Heves megyei I. osztályú Lőrinci VSE-hez igazolt, állítása szerint a több játéklehetőség reményében.

Folytatás szombaton 10:00-tól Monor ellen.

Török László vezetőedző így értékelte a Szolnok ellen pályára lépő próbajátékosokat:

„Sok ügyes és tehetséges fiatalt ismertem meg a korábbi és a mostani próbajátékosok között is, lehet, hogy ők két-három év múlva meghatározó tagjai lennének a csapatnak, most azonban még sajnos nem – fejtegette Török László. – Rájuk így nem számítunk, az én feladatom viszont az, hogy jövő szerdáig összeálljon a keret, addig 3–4 NB III-as szinten topjátékosra van szükség.”