Így értékelik a feljutásos sikerünket… I. rész

Ofella Zoltán: „Nagyon örülök, hogy a gondviselés mellettünk volt a keddi sorsoláson, hiszen a pályán, a szezon során nem találtunk legyőzőre. Egész évben azon dolgoztunk, hogy a csapat visszakerüljön oda, ahová szerintem tartozik. Örülök annak, hogy újra az NB III-ban szerepelhetünk és bízom benne, hogy a játékunkkal továbbra is elkényeztetjük közönségünket annak ellenére is, hogy sokkal képzettebb, felkészültebb ellenfelekkel kell felvennünk a versenyt. Köszönöm a támogatást az önkormányzatnak, a szponzoroknak és külön ki kell emelnem a szurkolókat, akik hétről-hétre mellettünk álltak hazai és idegenbeli pályákon egyaránt. Bízom benne, hogy az új kihívás megmozgatja azokat az embereket a városban, akik szeretik a labdarúgást, akiknek fontos az FC Hatvan szereplése!”

Ádám Zoltán: „A sors igazságossága, hogy az FC Hatvan csont nélkül feljutott a harmadik ligába. Az eredmények azt mutatják, hogy mindenki mindent megtett ezért, így teljesen megérdemelt a feljutás! Azonban el kell mondanom, hogy igazságtalannak tartom az osztályozós rendszert, hiszen nyolc másik jó csapatnak kell még pályára lépnie, és négyüknek az egész éves munkája kárba fog veszi. Az MLSZ-nek el kellene gondolkodnia ezen a lebonyolítási szisztémán.”

Vojtekovszki Csaba: „Amikor Heves megyei igazgató lettem, még egyetlen csapata sem volt a megyének az NB III-ban, most azonban már három is van – ha a későbbiekben lenne egy NB II-es klubunk, akkor úgy gondolom, elérnénk teljesítőképességünk csúcsát. Az Igazgatóság minden támogatást megadott az FC Hatvannak a sikeres szerepléshez és nagyon örülök, hogy jó irányban halad a klub belső- illetve infrastrukturális fejlődése is. Bízom benne, hogy tovább folytatódik a prosperálás, és sok sikert kívánok nekik az NB III-ban!”

Jakab Gábor: “Mindenképp úgy gondolom, hogy Hatvan városa és az FC Hatvan megérdemelte, hogy megyénket az NBIII-ba képviselje hiszen olyan városi és környékbeli összefogás érzékelhető, ami megerősíti azt, hogy mindenképp magasabb osztályba játszanak. Kimondottan örülünk annak, hogy ezentúl három együttesünk szerepelhet az NBIII-as bajnokságban és ezek közül egyértelműen Hatvan rendelkezik a legjobb infrastruktúrával. Jelenleg is folyamatban van a lelátó építése. A csapatot többször láttam ebben a szezonban és egyértelműen bebizonyosodott hogy a megyébe a legjobbak voltak az új osztályba pedig vélhetően jól fognak szerepelni. Ehhez kívánunk sok sikert a játékosoknak, a szakmai stábnak, az egyesület vezetésnek, a városvezetésnek és a támogatóknak egyaránt és ne felejtsük el a szurkolókat sem. Büszkék vagyunk az FC Hatvanra! “