Hatot lőttünk a felkészülési meccsen

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

NAGYKÁTA SE – FC HATVAN
1-6 (0-4)
Nagykáta, 30 néző. Vezette: Kelemen I.

FC Hatvan: Bajkán B. – Purzsa M., Bárkányi A., Katona R., Karácsony D. – Szabó R., Ács Á., Czibolya G. Mundi Z. – Kovács G., Simon M. Vezetőedző: Simon Antal
Csereként pályára lépett: Aszódi M., Gál M., Fék Zs., Labát K., Torda P.

Gólszerzők: Czibolya G. (2), Mundi Z., Bárkányi A., Simon M., Kovács G.

Mivel a múlt hétvégén nem került lejátszásra a Besenyőtelek elleni bajnoki mérkőzés, az FC Hatvan – hogy ne maradjon meccsterhelés nélkül – kedden felkészülési mérkőzést játszott a Pest megyei I. osztályban 2. helyen álló Nagykáta SE otthonában.
A vezetést Mundi Zoltán góljával szereztük meg, középpályásunk egy kapu előtti kavarodás után lőtt a hálóba, majd a 31. percben egy jobboldali beadást a hosszún érkező Bárkányi Arnold félollózó mozdulattal, kapásból lőtt a jobb sarokba – gyönyörű gól volt! A 35. percben egy baloldali lapos beadást Czibolya Gábor estében lőtt a bal kapufa segítségével a hálóba, majd a szünet előtt Simon Mátyás növelte négy gólosra a hatvani előnyt.
A szünet után Kovács Gergő folytatta a gólgyártást, majd Czibolya Gábor talált be ismét, de a félidő közepén Horváth László közeli lövéssel szépített, így alakult ki végül a 6-1-es hatvani siker.

Simon Antal: “Az elmaradt hétvégi bajnoki meccs után örültünk, hogy a Nagykátával edzőmeccset játszhattunk, köszönjük nekik, hogy partnerek voltak ebben. A játékosok ma megkapták a megfelelő meccsterhelést, a sérülésből visszatérők is lehetőséget kaptak. Kultúrált csapat ellen győztünk.”