Három új kisbusszal gazdagodott az FC Hatvan!

Szerdán kulcsátadó ünnepséget tartottak a Városháza előtt, három új kisbuszt vehetett át tegnap az FC Hatvan, ezek klubunk mindennapi életét könnyítik majd meg. A hatvanihirlap.hu tudósítása szerint az eseményre sok gyermek, edző és szülő is érkezett, hogy együtt örüljenek a fejlődésnek. A beruházást részben az önkormányzat támogatta, részben TAO-s forrásból valósult meg.

A program elején Nagy Norbert és Nagy Zsolt, a Centervill Kft. ügyvezetői, illetve Vojtekovszki Csaba, az MLSZ Heves megyei igazgatója kormányozta be a kisbuszokat a Városháza elé.

Ezután a köszöntések következtek, Horváth Richárd polgármester, Ofella Zoltán, klubunk elnöke és Vojtekovszki Csaba kapott szót.

Horváth Richárd polgármester elmondta: a városvezetés nagy felelősséget érez azért, hogy a Hatvanban felnövő generáció megfelelő körülmények között tudjon sportolni, a lehetőségeik szélesek és színesek legyenek a sportéletben.

„Ez a beruházás részben önkormányzati, részben pedig TAO-támogatásból valósult meg. Az idei költségvetésből 78 millió forint önerőt biztosít a város a további fejlesztésekhez, így a tervek szerint megújul az FC Hatvan pálya melletti lelátó is. Fontos hangsúlyozni, hogy mindez a fejlesztés a város vagyonát gyarapítja, továbbá arról a több mint 400 gyerekről szól, akik az FC Hatvannál sportolnak és hasznosan töltik el a szabadidejüket” – tette hozzá a hatvanihirlap.hu tudósítása alapján a városvezető.

Ofella Zoltán, klubunk elnöke is nagy előrelépésnek tartja a három kisbusz megvásárlását, mint fogalmazott, az egyesület mindennapjait könnyítik majd meg ezek a gépjárművek.

„Voltak olyan gyerekek, akik alkalmanként nem tudtak eljönni edzésekre, ha épp a szülő nem tudta elhozni őket a pályához. Ezen a jövőben könnyen tudunk majd segíteni, azt szeretnénk, ha senki nem maradna ki a sportolás lehetőségéből ilyen okok miatt. Könnyebb lesz a sportolókat a bajnoki mérkőzésekre is elvinni, illetve az ovi foci tagjainak is kényelmesebb, egyszerűbb útja lesz hozzánk” – részletezte Ofella Zoltán.

Vojtekovszki Csaba, az MLSZ Heves megyei igazgatója az FC Hatvan Egyesület szakmai teljesítményét értékelte pozitívan.

„Példaértékű mindaz a munka, amelyet az FC Hatvan vezetői, edzői tesznek a klubért. Fejlődik az infrastruktúra, minden korcsoportban erős közösségépítés zajlik, a szakmai vezetés is komolyan veszi a feladatait. Mindez remélhetőleg egyre több sikert és eredményt hoz a klubnak” – mondta az MLSZ Heves megyei igazgatója.

Az esemény zárásaként a kisbuszok kulcsát Horváth Richárd polgármester, Vojtekovszki Csaba, valamint Nagy Norbert és Nagy Zsolt, a Centervill Kft. ügyvezetői adták át Ofella Zoltán klubelnöknek, Pacsold Attilának, a Női szakág vezetőjének, illetve Marján Jánosnak, a Fegyelmi Bizottság elnökének.