28 góljával országosan is dobogós Simon Mátyás!

Huszonnyolc találatával fölényesen vezeti a Heves megyei I. osztály góllövőlistáját 27 éves támadónk, Simon Mátyás. A megyében őt a 16 gólos péterkei Alapi Gábor, illetve a 13 találattal rendelkező maklári Vojtekovszki Márton követi. Ennél azonban érdekesebb, hogy csatárunk minden megyét figyelembe vége a 3. helyen áll az összesített góllövőlistán!

Simon Mátyásnál mindössze két labdarúgó szerzett több gólt az őszi szezonban az összes megyei bajnokságot figyelembe véve. Ezen a listán az élen áll a Hajdú–Bihar megyei I. osztályt vezető DVSC II 18 éves játékosa, Zsóri Dániel, aki 39 találatot ért el. Őt a Győr–Moson–Sopron megyei I. osztályban hibátlan teljesítménnyel listavezető Lipót Pékség SE 20 esztendős csatára, Zimonyi Dávid követi, aki 33 gólos jelenleg. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig már ott áll Simon Mátyás 28 góljával! Az FC Hatvan támadója ezzel olyan korábbi NB I-es, illetve NB II-es, jelenlegi megyei góllista-vezetőket előzött meg, mint a pilisi Zsolnai Róbert, a tiszafüredi Montvai Tibor, az ajkai Szedlacsek Balázs, vagy az oroszlányi Kiprich Dániel!

Természetesen nem minden megyében versenyez ugyanannyi számú csapat, sok együttes kevesebb mérkőzést játszott ősszel az FC Hatvannál, ez azonban semmit nem von le Simon érdemeiből!

A megye I-es bajnokságok összesített góllövőlistájának élmezőnye:

1. Zsóri Dániel (DVSC II) 39 gól
2. Zimonyi Dávid (Lipót Pékség SE) 33 gól
3. Simon Mátyás (FC Hatvan) 28 gól