Szombaton az Eger II-t látjuk vendégül a Népkerti Sporttelepen

Az őszi szezon utolsó előtti hazai meccsén, szombaton 13:15-ös kezdettel a Heves megyei I. osztályú bajnokság 15. fordulójában a Berg System-Eger SE II együttesét fogadjuk a Népkerti Sporttelepen.

Az FC Hatvan az előző fordulóban 1–0-ás győzelmet aratott a Heves vendégeként, így 12 győzelemmel, 1 döntetlennel, 37 megszerzett ponttal vezetjük a bajnokságot, előnyünk három pont az egy meccsel többet játszó Energia SC Gyöngyös előtt, több győzelmünk miatt pedig már biztosan őszi bajnokok vagyunk. Hazai környezetben továbbra is abszolút hibátlanok vagyunk, legyőztük a Füzesabonyt (7–2), a Marshall-ASE-t (2–1), a Bélapátfalvát (5–1), a Besenyőteleket (2–0), a Lőrincit (7–0), a Herédet (6–0) és a Borsodnádasdot (7–0) is.

Szombati ellenfelünk, a Berg System-Eger SE II újonc a bajnokságban, ők az NB III-ban szereplő Berg System-Eger SE második csapata. Az együttes újoncként nem remekel, jelenleg a táblázat utolsó helyén áll, 14 bajnokijukon 2 győzelmet és 2 döntetlent értek el, míg tízszer vereséget szenvedtek, így mindössze 8 ponttal rendelkeznek. Az előző körben hazai pályán 3–3-as döntetlent értek el a Borsodnádasd ellen. Idegenben sem megy igazán a csapatnak, 8 bajnokin mindössze egyszer nyertek (Makláron), egy döntetlent értek el (azt viszont az Energia SC Gyöngyös otthonában) és hatszor kikaptak.

Természetesen ennek a találkozónak is mi vagyunk a toronymagas esélyesei, de ahogy mindig, most is a pályán kell érvényesíteni a papírformát!

Az FC Hatvan–Berg System-Eger SE II mérkőzést Klenovics Patrik vezeti majd, segítői Nagy Petra és Palásti Krisztián lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre!!!