Hamarosan véget ér minden csapatunk őszi szezonja

U12
Mészöly Focisuli SE
9-0 (6-0)

U13
Mészöly Focisuli SE
2-0 (1-0)

U14
FC Hatvan – BSE Palóc Farkasok
1-6 (0-4)
Gólszerző: Kovács Gergő

U15
FC Hatvan – BSE Palóc Farkasok
2-0 (0-0)
Gólszerzők: Ruis Richárd, Szabó Donát

Nagy Gábor: “Hasonló képességű és állapotú csapatok mérkőzésén, az első játékrészben a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Többnyire mezőnyjáték alakult ki, sok indokolatlan labdavesztéssel. Szünet után érezhető volt, hogy aki előbb szerez gólt az meg is nyerheti a mérkőzést. Szöglet utáni fejessel sikerült vezetést szerezni. Gördülékenyebbé vált a játékunk, nagyobb területek nyíltak meg és több akció gólveszélyes volt. Átlövés után egy kapusról kipattanó labdát szemfülesen használtunk ki, amivel a mérkőzés eldőlt. Voltak biztató periódusaink, tudjuk mit szeretnénk játszani, meg van a kellő motiváció a mérkőzéseken jelenleg. Gratuláció jár mindenkinek, aki pályára lépett.”

U17
Eger Labdarúgó Sport Kft. – FC Hatvan
1-0 (0-0)

Szén László: “Három pontért utaztunk Egerbe. A látottak alapján több lehetőségünk volt, mint a hazai csapatnak a győzelem megszerzésére! A 90. percben a hazai csapat figyelmetlenségünket kihasználva megszerezte a 3-pontot!”

U19
Eger Labdarúgó Sport Kft. – FC Hatvan
2-3 (1-1)
Gólszerzők: Lukovszki Patrik, Labát Krisztofer, Pászti Adrián

Leány U16
Békéscsaba 1912 – FC Hatvan
3-0 (1-0)

Leány U14
DLA-DEAC – FC Hatvan
2-2 (2-1)
Gólszerzők: Balázs Szintia, Petrovics Petra

Bárdos János: “Szerencsére az első hóesés még váratott magára (habár jelezték), így csak a csípős hideg jelezte, hogy véget ért egy langymeleg időszak. Hál’Isten a buszon jó volt a fűtés, 19-en, pólóban utazhattuk végig a 182 km-t.
Felújított sport komplexumba érkeztük, ami még tovább emelte hangulatunkat. Gyors öltözés, aztán az útravaló. Úgy gondolom most is sikerült tovább emelnünk a Lányok harci kedvét. Kellett is.
Ellenfelünk, akcelerált, erős testalkatú lányok alkották. Taktikájukat is erre alapozták. A középső védő pozícióban szereplő, felnőttes alkatú védő, hosszú indításaira próbáltak indulni a hazaiak. Hiába kezdtük a játékot igen magas intenzitással és hőfokon, a védelmünk még nem állt össze, így kétszer is sikerült betalálniuk a hazaiaknak. Mondhatnám, szokás szerint ez még jobban felpaprikázott bennünket. Egyre pontosabban és látványosabban kezdtünk focizni. Kombinatív játékunkra nem nagyon volt válasza a vendéglátóknak. Sok lehetőséget, helyzetet, ziccert alakítottunk. Érett a gól.
Szünetben izzadt homlokok, a meccs hevében csillogó szemek figyeltek és várták a szokásos segítő szavakat.
Úgy döntöttünk -közösen-, hogy megnyerjük a találkozót. Nagyon nagy erőket mozgósítottunk, újra csak szépségdíjas akciókkal mutattuk meg, hogy Hatvanban komolyan gondolják a leány focit. Jobbnál-jobb helyzeteket sikerült elpuskáznunk és az egyenlítést követően, ami szintén egy kombinatív, mintaszerű akciót követett, félő volt, hogy egy kontra támadás ülni fog a hazaiaknak. Szerencsére nem, mi pedig mindent kihagytunk ami lehetőség adódott.
Pizza, buszozás, jégkrém és megérkezés.
Ez a mai nap csúcsa volt egy folyamatnak, egy egyenletes fejlődésnek.
Köszönöm Nektek!”