Hatos a Herédnek

Megyei I. osztály, 11. forduló:

FC HATVAN–HERÉD 6–0 (2–0)

Hatvan, 150 néző. Vezette: Rozsnaki Gábor (Csathó, Darók)

HATVAN: Aszódi M. – Purzsa M., Katona R., Gál M. (Bogdán M., 77.), Karácsony D. – Szabó R. (Kész T., 67.), Bárkányi A. (Fék Zs., 58.), Torda P. (Sárközi J., 63.), Ács Á. (Mundi Z., 67.) – Czibolya G., Simon M. Vezetőedző: Simon Antal

HERÉD: Pásztor – Oldal, Labancz M., Lengyel, Szabó B. – Tancsik, Ivony, Nagy Sz., Tari (Szegedi, 71.) – Tóth M., Fótos. Edző: Labancz Róbert

GÓLSZERZŐ: Katona R. (8.), Simon M. (22., 61., 65.), Szabó R. (58.), Kész T. (92.)

JÓK: Katona R., Simon M., Szabó R., ill. Szabó B.

A Heréd elleni mérkőzést is jól kezdtük, a 8. percben Szabó Roland jobboldali szögletét középen Katona Roland bólintotta a hálóba (1–0). A 22. percben már két góllal vezettünk, Purzsa Máté élesen belőtt labdáját Simon Mátyás pofozta a kapuba (2–0). Ezzel az előnnyel mehettünk az első félidőt követően pihenőre.

A szünet után folytattuk a gólgyártást, az 58. percben Czibolya Gábor ment el a baloldalon, laposan beadott, az érkező Szabó Roland pedig úgy lőtt a hosszú sarokba, hogy a herédi Nagy Szilárd is beleért a labdába (3–0). Három perccel később Simon kapott kiugratást Czibolyától, majd a kapus hasa alatt a kapuba lőtt (4–0). A 65. percben jött a harmadik Simon-gól is, legeredményesebb támadónk Karácsony Dávid beívelt labdáját csúsztatta a hálóba (5–0). A hatodik hatvani gólra pedig a hosszabbításig kellett várni, a 92. percben Kész Tibor lőtt úgy a hálóba, hogy ismét Nagy Szilárdon megpattant a labda (6–0).

Újabb könnyű győzelmet arattunk a Heréd ellen, így továbbra is az élen állunk a bajnokságban.

SIMON ANTAL: „Az első perctől kezdve nagy intenzitással játszott a csapat, s az első félidőben sikerült kétgólos előnnyel bemenni az öltözőbe. Fontos volt, hogy a második félidőben is tartsuk ezt a ritmust, s gólokat lőjünk, így sikerült a közönséget kiszolgálni.”

LABANCZ RÓBERT: „Minden tekintetben jobb csapattól szenvedtünk a látottak alapján megérdemelt vereséget.”