Vasárnap délután a Herédet fogadjuk a Népkerti Sporttelepen

Vasárnap, 14 órai kezdettel a Heves megyei I. osztályú bajnokság 11. fordulójában a Heréd LC együttesét fogadjuk a Népkerti Sporttelepen – a két település közelsége miatt szomszédvári rangadóra kerül sor.

Az FC Hatvan sem hibátlan már a bajnokságban, hiszen az előző fordulóban 2–2-es döntetlent játszottunk az Energia SC Gyöngyös otthonában, ettől függetlenül 8 győzelemmel, 1 döntetlennel, 25 megszerzett ponttal vezetjük a bajnokságot és előnyünk továbbra is egy pont az Energia előtt.

A herédiek jelenleg a táblázat 7. helyén állnak, 10 bajnokijukon 4 győzelmet és 2 döntetlent értek el, míg négyszer vereséget szenvedtek, így 14 ponttal rendelkeznek. Az előző körben hazai pályán 1–1-es döntetlent játszottak a Lőrincivel.

A herédiek soraiban rengeteg korábbi hatvani labdarúgó szerepel, úgy, mint Szabó Bertold, Pásztor Kornél, Nagy Szilárd „Csana”, Tari Szabolcs, Földi Arnold, Baranyi Richárd és Fótos László, illetve utánpótlás-edzőnk, Kollár Péter is.

Természetesen ennek a találkozónak is mi vagyunk az esélyesei, de ahogy mindig, most is a pályán kell érvényesíteni a papírformát!

Az előző szezonban, Hatvanban 6–0-ra vertük meg a Herédet, míg Heréden 4–1-es hatvani siker született.

Az FC Hatvan–Heréd LC mérkőzést Rozsnaki Gábor vezeti majd, segítői Csathó Zsolt és Darók Attila lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a vasárnapi mérkőzésre!!!