Hétvégénk

U12
III.ker TVE – FC Hatvan
1-0

U13
III.ker TVE – FC Hatvan
3-2 (2-1)
Gólszerzők: Erdélyi Arnold, Kőmíves Milán

U17
SBTC Kft. – FC Hatvan
0-0

Szén László: “Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a kapusunk bravúrjaival értékes pontot szereztünk a jól játszó hazai csapat ellen.”

U19
SBTC Kft. – FC Hatvan
3-0 (0-0)

Gömöri Ottó: “A részrehajló játékvezetéssel nem tudtunk mit kezdeni! Nem értjük meg, hogy keveset teszünk a meccseken, lelkesedésben, győzni akarásban múlnak felül bennünket! Ráadásul, olyan egyéni, ki nem kényszerített hibáink vannak, amiket nem tudunk korrigálni. Remélem tudunk változni a hátra lévő fordulókban, mert ez kevés!”

Felnőtt Női
FC Hatvan – Kormányőr SE
2-2 (0-1)
Gólszerzők: Csorba Szandra, Mukhlynina Polina

Leány U19
FC Hatvan – Balmazújvárosi FC
3-1 (2-0)
Gólszerzők: Tóth Mercédesz, Bangó Beatrix, Kovács Judit

Leány U16
FC Hatvan – Ferencvárosi TC
0-16 (0-10)

Leány U14
FC Hatvan – Mezőkövesd Zsóry FC
3-2 (0-0)
Gólszerzők: Farkas Brigitta Liliána 2, Hajdu Adrienn

Bárdos János: “Azért azt kell mondjam, hogy nagy küzdők ezek a Lányok! Egy-két telefon kellett a keret összetételéhez, de megoldottuk ezt a házi feladatot is. Két segítő hozzáértő tevékenysége is kellett, hogy a lányok végül is kiizzadják e győzelmet. B.László a mezőnyjátékosokkal, Sz.Szilamér pedig a kapusokkal készült a találkozóra. Jó magam pedig az …58-59-hatvan-nal indítottam csatába a lányokat.
Mezőnyjáték, brusztolás, párharcok, kapkodások, rossz megoldások, igyekezet, jellemezte a találkozó első félidejét. Voltak lehetőségeink, alkalmaink a gólszerzésre, de hiányzott valami plusz, ami keveseknek adatik meg sportágunkban. A góllövés tudománya. A 34. percben aztán egy vendég ellentámadást követően, előny a Mezőkövesdnél.
A szünet mindig jókor jön, főleg ha hátrányban a csapat. Nem igazi fejmosás, inkább a hibákra való figyelem felhívás és az egyéni kvalitások kihasználásának lehetőségére hívtam fel a figyelmet.
Múltkor segített a szünet, hátha most is. Abban igen, hogy az ellenfelünk szerzett újabb gólt, 41′-ben. 0-2. Jújjjúúújjjj!
Daráltunk-daráltunk a vendégek kapuja elé is kerültünk gyakran, de hát csak nem akaródzott a labdának a hálóig jutnia. A 47′-ik percben aztán Hajdú Adri egyéni villanása gólt eredményezett, távoli bomba. Ez volt az ébresztő. Mozgósítás, “kapcsoltuk a hetedik sebességet” és az 57′-ik minutumban egyenlítettünk. A spori aztán a 65-ben le is fújta a találkozót. De még volt 5 perc. Reklamált mindkét oldal. Én elfogadtam magamban az eredményt. A lányok nem. Hosszabbításban jártunk, mint a nagyok és a 74. percben MIMO révén a győzelmet is megszereztük. Szép volt Lányok! Kiizzadtuk!”