Óriási siker az U13-as csapatnál

U12
FC Hatvan – Monori SE
1-7 (1-2)

Márkus Tamás: ” Első U12-es bajnoki mérkőzésünket játszottuk a hétvégén. Az első félidőben, amíg volt erőnk és tudtunk koncentrálni, addig az eredmény is hízelgő volt számunkra. Sajnos a 2. félidőben elfáradtunk fizikailag és mentálisan is, ami a kapott gólok számában is megmutatkozott, de összességében dicséret minden játékosunknak, mivel az első bajnoki tétmeccsükön mindent megtettek, de most ez kevésnek bizonyult.”

U13
FC Hatvan – Monori SE
1-0 (0-0)

Fotó: Kátai Csaba

Bedő Tamás: “Az első félidőben szervezetten játszottunk, előre felé védekeztünk és irányítottuk a játékot. Bár ez túl sok helyzetet nem jelentett számunkra, de az ellenfélnek még kevesebbet 1 szabadrúgás találta el a kapunkat. A második félidőben kijött a csapaton az edzéshiány. A szervezettségünk támadásban és labdakihozatalban visszaesett! Védekezésben szívvel és akarattal pótoltuk az erő hiányát, de így is rengeteg helyzetet úsztunk meg. A félidő felénél kitudtunk jönni a kapunk elől és egy akció végén egy jogos 11-eshez jutottunk, amit értékesítettünk. Ezután növelhettük volna az előnyünket, mert több veszélyes kontrát tudtunk vezetni. Összességében kiegyenlített találkozó volt, amiből mi jöttünk ki jól.
Remélem ez a győzelem kellő lökést ad ahhoz, hogy mindenki elkezdjen járni edzésre…”

U14
Jászberényi FC – FC Hatvan
17-0 (8-0)

Erdei Géza: “Sajnos az eredmény hűen tükrözi a pályán látottakat. Ma kishitűen, bután, akarat gyengén játszottunk.
Igaz az ellenfelünk jelentős fizikai fölényben (is) volt velünk szemben. Dolgozunk tovább.”

U15
Jászberényi FC – FC Hatvan
4:2 (2:1)
Gólszerző: Ludányi Gergő(2)

Nagy Gábor: “Az első fordulóhoz képest már létszámban többen voltunk. A hiányos felkészülésünk miatt még mindig hátrányban vagyunk, ez az ellenfél is előttünk jár jelenleg. volt több pozitívum az első fordulóhoz képest, de a mérkőzést még nem tudjuk irányítani. Remélem az iskola kezdéssel az edzések látogatottsága is emelkedik.”

Leány U16
FC Hatvan – Szent Mihály
1-10 (0-6)