Elégedett a 23 szerzett góllal Czibolya Gábor

Házi gólkirályunk, a 20 esztendős Czibolya Gábor elégedett a szezonban nyújtott teljesítményével, a 23 szerzett góllal, örül, hogy fontos szerep hárult rá a csapatban, két mérkőzés miatt azonban van hiányérzete.

– Mennyire vagy elégedett a szezonban nyújtott teljesítményeddel, a 23 szerzett góllal?

– Az egész szezont tekintve elégedett vagyok a teljesítményemmel, de a tavaszi idényben egy szerencsétlen sérülés miatt néhány meccset ki kellett hagynom – ecsetelte honlapunknak a támadó. – Így több gól bennem maradt, és sajnos idő előtt kiszálltam a bajnokság gólkirályi címéért folyó harcból. Mindent egybevéve nem lehetek elégedetlen, hiszen házi gólkirály lettem és több fontos meccsen is sikerült a kapuba találnom.

– Gondoltad volna a szezon előtt, hogy ilyen sok gólt szerzel?

– Jól sikerült a nyári felkészülés, így jó formában vártam a szezont. Az elmúlt évek után most fontos szerep hárult rám a csapatban, és úgy gondolom, élni tudtam vele. Szerettem volna minél több gólt rúgni, és örülök neki, hogy 20-nál többet sikerült szereznem.

– A csapat összteljesítményét hogyan értékeled, mennyire feleltünk meg az elvárásoknak és miben van esetleg hiányérzeted?

– Összességében a csapat hozta a kötelező győzelmeket, két mérkőzés miatt azonban van hiányérzetem. Az Eger és a Felsőtárkány elleni hazai meccseken jobban játszottunk, mint az ellenfél és mégis mind a két találkozón vesztesként hagytuk el a pályát. Úgy gondolom, ez a két mérkőzés fontos szerepet játszott abban, hogy nem sikerült megnyernünk a bajnokságot.

– Hogyan tekintesz a jövőre, maradsz-e, maradnál-e a klubnál, vagy egyéb terveid vannak?

– Sajnos ebben az évben nem jött össze a feljutás, de remélem, a következő szezonban sikerül ezt kiharcolni. A saját jövőmről egyelőre nem tudok mit mondani, a következő néhány hétben eldől, hogyan alakul.