Szombaton újabb hazai meccs, a Heves érkezik

A Pétervására elleni hazai mérkőzés után a hétvégén ismét otthon, a Népkerti Sporttelepen játszhat az FC Hatvan. A mieink a Hevest fogadják május 26-án, szombaton, 17 órai kezdettel. Ha győzünk, akkor már biztosan a bajnokság 2. helyén végzünk.

Csapatunk jelenleg 67 ponttal a 2. helyen áll, a harmadik helyezett Felsőtárkányt továbbra is három ponttal előzzük meg. Hazai mérlegünk remek, 13 bajnokiból 11-et megnyertünk, kétszer kikaptunk, vonatkozó gólkülönbségünk pedig immáron 62–4. Legutóbb egy hete 7–0-ra kiütöttük a Pétervásárát.

Ellenfelünk, a Heves jelenleg a bajnokság 6. helyén áll 40 ponttal. Idegenben 18 pontot gyűjtött eddig a gárda, legutóbb házon kívül 1–0-ra kikaptak a Füzesabonytól.

Ősszel izgalmas meccsen 3–1-re nyertünk Hevesen – góljainkat Simon Mátyás, Kész Tibor és Czibolya Gábor szerezték.

Az FC Hatvanban a legeredményesebb gólszerző továbbra is a 23 gólos Czibolya Gábor, míg a hevesieknél a játékos-edző Besenyei Ferenc szerezte a legtöbb találatot, ő 22 gólnál jár.

Az FC Hatvan–Hevestherm-Hevesi LSC mérkőzést Tóth Zoltán vezeti majd, míg segítői Darók Attila és Palásti Krisztián lesznek.

Nagy Tamás vezetőedző ismét számíthat az eltiltását letöltő Karácsony Dávidra, azonban a Pétervására ellen ötödik sárgáját begyűjtő Simon Mátyás most eltiltás miatt pihenni kényszerül.

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre, szurkoljuk ki együtt az újabb hatvani győzelmet!!!