Szombaton a Pétervásárát látjuk vendégül

Két idegenbeli mérkőzés után a hétvégén ismét hazai környezetben, a Népkerti Sporttelepen játszhat az FC Hatvan. A mieink a Pétervásárát fogadják szombaton, 17 órai kezdettel.

Csapatunk jelenleg 64 ponttal a második helyen áll, a harmadik helyezett Felsőtárkányt már három ponttal előzzük meg. Hazai mérlegünk remek, 12 bajnokiból 10-et megnyertünk, kétszer kikaptunk, vonatkozó gólkülönbségünk pedig 55–4. Legutóbb itthon április 21-én játszottunk, akkor 8–0-ra kiütöttük a Füzesabonyt.

Ellenfelünk, a Pétervására jelenleg a bajnokság 12. helyén áll 22 ponttal. Idegenben nagyon gyengén teljesít a társulat, 11 mérkőzésen 1 döntetlennel tudott csak pontot szerezni, míg tízszer vereséget szenvedett. Legutóbb idegenben 3–0-ra kikaptak a Gyöngyöshalásztól.

Érdekesség, hogy a Pétervásárát a tavaszi szezon eleje óta a korábbi hatvani edző, a méltán közkedvelt, nagy edzői tapasztalattal rendelkező Ózsvári András irányítja!

Ősszel izgalmas és feszült meccsen 3–2-re nyertünk a Pétervására otthonában – góljainkat Czibolya Gábor, Sárközi János és Simon Mátyás szerezték.

Az FC Hatvanban a legeredményesebb gólszerző továbbra is a 21 gólos Czibolya Gábor, míg a péterkeieknél Jakab Máté szerezte a legtöbb találatot, ő 7 gólt ért el eddig.

A szombati FC Hatvan–Pétervására SE mérkőzést Szigetvári Zsolt vezeti majd, míg segítői Juhász Ádám és Kovács Barnabás lesznek.

Nagy Tamás vezetőedző a Pétervására ellen eltiltás miatt biztosan nem számíthat az ötödik sárga lapját begyűjtő Karácsony Dávidra.

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre, szurkoljuk ki együtt az újabb hatvani győzelmet!!!