Vasárnap a Gyöngyöshalász otthonába látogatunk

Az FC Hatvan két hét szünet után lép pályára, a mieink a Boldog kizárása miatt az előző hétvégén szabadnaposak voltak. Vasárnap 17:00-tól a bajnokság 4. helyén álló Gyöngyöshalász SE otthonában játszunk a Heves megyei I. osztály 27. fordulójában.

A mieink jelenleg 61 ponttal a második helyen állnak, és mivel egy hete az Eger–Felsőtárkány mérkőzésen 2–2-es döntetlen született, így a tárkányiakkal azonos pontszámmal rendelkezünk, azonban több győzelmünknek köszönhetően megelőzzük a riválist. Idegenbeli mérlegünk 12 bajnokin 10 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség; legutóbb Bélapátfalván 6–0-ra győztünk.

Ellenfelünk, a Gyöngyöshalász jelenleg a bajnokság 4. helyén áll 46 ponttal. Hazai pályán felettébb eredményesek, 12 meccsből kilencet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak, míg kétszer kikaptak. Legutóbb otthon 3–0-ra győzték le a Pétervásárát.

Ősszel hazai pályán 1–0-ra nyertünk a Gyöngyöshalász ellen, a győztes találatot Kész Tibor szerezte.

Az FC Hatvanban a legeredményesebb gólszerző továbbra is a 21 gólos Czibolya Gábor, míg a gyöngyöshalásziaknál a 16 találattal rendelkező Kiss István.

„Örömteli fejlemény a csapatnál, hogy a sérültek felépülőben vannak, a két támadó, Czibolya Gábor és a kameruni Mbengono Yannick a héten már edzettek és most is edzenek – ecsetelte Nagy Tamás vezetőedző. – Ács Ádám meggyógyult betegségéből, így varhatóan mindhárman a keret tagjai lesznek a vasárnapi, Gyöngyöshalász elleni bajnokin. Eltiltottunk nincs. A kezdőcsapatban nagy változás nem várható az előző hetekhez képest.”

A vasárnapi mérkőzést Varga László vezeti majd, míg segítői Csathó Zsolt és Nagy Petra lesznek.

Kísérjük el minél nagyobb számban a fiúkat Gyöngyöshalászra és szurkoljuk ki az újabb győzelmet! Hajrá, Hatvan!!