Többgólos győzelmet vár a Füzesabony ellen Szabó Roland

A Heréd elleni, szerdai fölényes győzelem után az FC Hatvan 55 ponttal továbbra is a bajnokság 3. helyén áll, de hátrányunk már csak egy pont a 2. helyezett Felsőtárkánnyal szemben. Azonban nincs megállás, itt az újabb erőpróba, csapatunk szombaton, 17:00-tól a Heves megyei I. osztályú bajnokság 14. helyén álló, 15 pontos Füzesabony SC-t fogadja a Népkerti Sporttelepen.

Szabó Roland gólt szerzett a Heréd ellen, 27 esztendős középpályásunk visszatekintett a hétközi bajnokira, illetve elmondta azt is, hogy a Füzesabony sem jelenthet akadályt a csapat számára.

„Szerdán nehezen találtuk a játék ritmusát, a meccs elején sok technikai hibát vétettünk – fejtegette honlapunknak Szabó Roland. – Az első gól valamelyest megnyugtatta a csapatot, de azután is sok pontatlanság jellemezte a játékunkat. A második félidőben sikerült feljavulni és szép támadások végén újabb gólokat szereztünk. Az én gólom is egy kijátszott helyzet végén született, egy beadás után az ellenfelétől hozzám pattant a labda, melyet egy átvétel után ballal a bal alsó sarokba lőttem. A szombati, Füzesabony elleni mérkőzésen is egy hasonlóan zártan, mélyen védekező csapatra számítunk. Hazai pályán már az első perctől nyomás alatt kell tartani az ellenfelet és az első adandó lehetőséget gólra kell váltani! Úgy gondolom, hogy a zárt védekezést a gyors, rövid passzos játékunkkal fel tudjuk majd törni, amely után szükség lesz a kapu előtti határozottságra. Az ellenfelet nem lebecsülve többgólos győzelmet várok.”

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK A FÜZESABONY ELLENI MÉRKŐZÉSRE SZOMBATON 17 ÓRÁRA A NÉPKERTI SPORTTELEPEN!!!