Szombaton Andornaktályára látogatunk

Itt az újabb mérkőzés, csapatunk a Heves megyei I. osztályú bajnokság 23. fordulójában, április 14-én, szombaton 16:30-tól a Marshall-ASE (Andornaktálya) otthonában lép pályára.

Az FC Hatvan az eddig lejátszott 20 bajnokin 51 pontot szerzett, így a bajnokságban a 3. helyen állunk. 17 győzelmünk mellett három vereségünk van, gólkülönbségünk 67–15. Idegenbeli mérlegünk szinte hibátlan, tíz találkozóból kilencet megnyertünk, 27 pontot zsebeltünk be, vonatkozó gólkülönbségünk 26–11 – legutóbb pedig nagy skalpot szereztünk házon kívül a Felsőtárkány legyőzésével!

Ellenfelünk, a Marshall-ASE a bajnokság 8. helyén áll 22 ponttal, az együttes 19 meccséből hetet nyert meg, egyszer döntetlent játszott. Az andornaktályaiak otthon három siker mellett egyszer ikszeltek, 10 hazai pontjuk mellé 11–16-os gólkülönbség társul.

A mieinknél a legeredményesebb játékos a legjobb megye I-es labdarúgónak megválasztott, 21 gólos Czibolya Gábor, aki ezzel a harmadik helyen áll a csoport összesített góllövőlistáján. A Marshallnál Sárosi Gábor vezeti a házi góllövőlistát 7 találattal.

Ősszel Czibolya Gábor mesterhármasával magabiztosan, 3–0-ra legyőztük otthon a Marshall-ASE-t.

Az elmúlt két mérkőzésen, a Felsőtárkány és a Maklár ellen idegen poszton, belső védőként szerepelt az egyébként középpályás Bárkányi Arnold, aki honlapunknak elmondta, hogy a héten kicsit foghíjasabban készült a csapat, viszont most remek alkalom nyílhat az eddig kevesebbet játszóknak arra, hogy megmutassák, mit tudnak.

„Úgy gondolom, hogy a bajnokság hátralévő mérkőzésein a győzelem reményében léphetünk pályára, annak ellenére, hogy senkit sem becsülünk le – fejtegette honlapunknak a 29 éves labdarúgó. – A Marshall elleni meccsre a héten kicsit foghíjasabban készültünk és lehet, hogy a kezdésre nem is épülnek fel addig a sérültjeink. Viszont ez remek alkalom arra, hogy akik eddig kevesebbet játszottak, azok most nagyobb szerepet kaphatnak és megmutathatják, mit tudnak. Jó meccsre és eredményes játékra törekszünk szombaton is! Úgy érzem, hogy az új posztomon, védőként eddig megfelelően teljesítettem, és ha a mester itt számít rám a továbbiakban is, akkor itt igyekszem a legtöbbet tenni!”

A szombati találkozót Lendvai Gábor vezeti majd, míg asszisztensei Orovecz Tamás Péter és Király Zoltán lesznek.

Hajrá Hatvan!