Ketten is a legjobbak között

Nem változott az elmúlt hetek tendenciája, ismét két labdarúgónk került be a Heves megyei hírlapnál a forduló válogatottjába! A Maklár elleni mérkőzésen nyújtott remek teljesítményének köszönhetően középső középpályásként Ács Ádám, míg középcsatárként Simon Mátyás került be a megyei Hírlapnál a 22. forduló legjobbjai közé! 23 esztendős középpályásunk, Ács Ádám duplázott a Maklár elleni, 5–0-ra megnyert találkozón. Ács első gólját a 38., míg a második találatát a 83. percben szerezte meg, 27 éves középcsatárunk, Simon Mátyás pedig az 53. percben lőtt gólt.

Nagy Tamás értékelte a forduló válogatott játékosait:
Ács Ádám; Ádám egy “isten áldotta” tehetség, akinek a jelenléte meghatározza a csapatom támadójátékának minőségét, hatékonyságát. Olyan nagy kedvvel játszott, ami élményszámba ment! Örülök, hogy jól érezte magát a pályán.

Simon Mátyás; Matyit a mérkőzés előtti megbeszélésen szembeállítottam a statisztikai mutatóival, ami eddig kissé alulmúlta a tőle várható hatékonyságát. Örülök, hogy a kritika ellenére a bizonyítás mellett döntött, mintsem, hogy megsértődne. Ő egy intelligens ember, aki felmérte a felelősségét, mert mindannyian tudjuk, hogy mire képes és azt is, hogy meghatározó a jelenléte az öltözőben és a pályán is. Abban is biztos vagyok benne, hogy felvette és magán tartja a “góllövő” cipőjét a hátralévő meccseken is.”