Szombaton az Egerszalókot látja vendégül felnőtt csapatunk

Felnőtt csapatunk a Heves megyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában, szombaton 15:00-tól az Egerszalók SE-t fogadja.

Az FC Hatvan az eddig lejátszott 17 bajnokin 42 pontot szerzett, így a bajnokságban a 3. helyen állunk. 14 győzelmünk mellett három vereségünk van, gólkülönbségünk 57–15. Hazai pályán nyolc bajnokinkból hatot megnyertünk, ez 18 pontot eredményezett, gólkülönbségünk 32–4.

Ellenfelünk, az Egerszalók a bajnokság 10. helyén áll 18 ponttal, gólkülönbségük pedig 17–23. Az együttes idegenben hét meccséből egyet nyert meg és két döntetlen mellett négy vereséget szenvedett el. A házon kívüli 5 pontjukhoz 7–15-ös gólkülönbség társul. A szalókiak tavasszal eddig csupán egy bajnokit játszottak, azon otthon 3–2-re megverték a Bélapátfalvát.

A mieinknél a legeredményesebb játékos a legjobb megye I-es labdarúgónak megválasztott, 18 gólos Czibolya Gábor, aki ezzel a harmadik helyen áll a csoport összesített góllövőlistáján. A szalókiaknál a legjobb góllövő Baji Ádám, aki hatszor talált eddig a kapuba.

Az őszi szezonban, Egerszalókon 1–0-s sikert arattunk, győztes gólunkat Kész Tibor szerezte.

Karácsony Dáviddal készült interjút az alábbi linken tekinthetik meg.

A szombaton, 15 órakor kezdődő találkozót Tóth Zoltán vezeti majd, segítői Lovas Norbert és Klenovics Patrik lesznek.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK A MÉRKŐZÉSRE!!!

Hajrá Hatvan!