Fekete hétvége

U10-U11
Nikl Gábor: “Az FC Hatvan 2008 és 2007 korosztály a B szintű tornán vett részt , ezúttal az Ikarus otthonában. A Márkus Tamás és Nikl Gábor írányított gyerekek nagyon ügyesen és eredményesen fociztak az első tavaszi szabadtéri tornán! Két hét múlva Gyöngyösön folytatják.”

Leány U16
FC Hatvan – Vasas Kubala Akadémia
0-5 (0-1)

Erdei Géza: “A mérkőzést jól kezdtük és sikerült helyzeteket kialakítanunk amik azonban sajnos kimaradtak. Látszott a csapatunkon hogy idén először voltunk nagypályán. A félidő végén egy hibánkat kihasználta az ellenfelünk és így 0:1 el ért véget a félidő. Sajnos a játék képe a második félidőben sem változott, mi a helyzetekig az ellenfél a gólokig jutott. A végeredményt 0:5 kicsit túlzottnak tartom de megérdemelten nyert az ellenfelünk ma. Van hová fejlődnünk. Hajrá Mi!”

U14
FC Hatvan – Gödöllői SK
2-3 (2-1)

Nagy Gábor: “Közel hasonló játékerőt képviselő csapatok mérkőzésén, a második félidőben a játékunk visszaesett, több hibát elkövettünk védekezésben és ez vezetett az vereséghez. A mérkőzés elején nem találtuk a ritmust, később feljavult a játékunk, ebben a periódusban szereztük a góljainkat. Pozitívum a 2005-ben született fiúk játéka, jól illeszkedtek a csapatba.”

U15
FC Hatvan – Gödöllői SK
1-7 (1-1)

Szén László: “Ez a mérkőzés nem jó előjelekkel indult:létszámilag,csak 11-játékosom volt 3 U-14-es játékossal kiegészülve. Ehhez mérten az első félidőben jól játszottunk a megbeszélt taktikát betartva. A második félidőben hamar jött a vendégek vezető gólja, látható volt a játékosaimon a fizikai fáradtság és ezzel párosult a szellemi is. Hazai pályán vereséget szenvedtünk. Pozitívum:AKARAT”

U17
BKV Előre – FC Hatvan
4-2 (2-1)

Bedő Tamás: “A mérkőzés elejétől kezdve Indiszponáltan játszottunk. Technikai hibák tömkelege, ha pozitívumot keresnék a mai mérkőzésben, az talán az lenne, hogy a csapat milyen összetartó, mert aki pályára lépett mélyen tudása alatt játszott, kivétel sajnos nem volt. Az első három kapunkat eltaláló lövés gól volt,amivel az ellenfél az egekben volt, még mi egyre lejjebb süllyedtünk, ha ez lehetséges volt.
A tabella alján elhelyezkedő csapat ellen még így is, ha helyzeteink töredékét kihasználjuk, akkor ponttal,pontokkal térünk haza, amit nem igen érdemeltünk volna meg, a szezon eddigi legrosszabb játékával.
Korrekt játékvezetés mellett, megérdemelt hazai győzelem született!

U19
BKV Előre – FC Hatvan
5-2 (1-1)

Bódis Barna: “A hétvégi mérkőzésen még meghatározó játékosaink hiánya érzékelhető volt, mert a félidei vezetésünket (1-2) nem tudtuk megőrizni. Az első félidőben 3-4 óriási ziccert hibáztunk, ezek gólok nagyon kellettek volna a második félidőben, mert végig nyílt volt a mérkőzés. Az ellenfél erős fizikumú játékosait nem tudtuk a kapu előtt levédekezni, pedig készültünk ezekre a rögzített helyzetekre. A következő mérkőzéseken a létszám szintén nagyban befolyásolja majd az eredményességünket, bízom benne, ebben előre tudunk lépni. Ami még pozitívum, hogy a jelen lévő U19-es játékosok pozitívan álltak a mérkőzéshez és az U17-es csapatból létszám miatt kölcsönkért három játékos nagy kedvvel futballozott.”

Felnőtt
FC Hatvan – Eger SE
0-1 (0-0)