Két győztesünk is lett az Imola–Hírlap–11 Gálán!

Tizenöt kategóriában vehettek át elismeréseket az arra érdemesnek talált személyek a Imola–Hírlap–11 Gálán. Az FC Hatvannak két győztese is lett, Czibolya Gábor, a felnőtt csapat kiváló támadója lett a legjobb megye I-es labdarúgó, míg Dósa Johanna, az FC Hatvan adminisztrátora és a Petőfibányai SK elnöke a Nők a futballért díj nyertese!

Az egri Kepes Intézetben csütörtökön este lebonyolított színvonalas rendezvényt közönségszavazás előzte meg, ahol a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu hírportál olvasói voksoltak a szakmai zsűri által megnevezett jelöltekre.

A megyei futball, a „mi csapatunk és a mi játékunk” lokálpatrióta felfogás erőteljesen jelen van a hétköznapokban, de főleg a hétvégéken, amit mi, lapkészítők az érdeklődés több csatornáján is lemérhetünk” – fogalmazott megnyitójában Kühne Gábor, a Heves Megyei Hírlap főszerkesztője.

Az FC Hatvannak több kategóriában voltak jelöltjei és a szavazások eredményeként két győztesünk is lett! Czibolya Gábor, a felnőtt csapat támadója lett a legjobb megyei I-es labdarúgó, míg a Nőkért a futballért-díj nyertese Dósa Johanna lett, aki a Petőfibányai SK elnöke, illetve az FC Hatvan adminisztrátora.

A díjátadó után honlapunk a helyszínen Czibolya Gáborral beszélgetett.

Korábbi, hosszú sérüléseim után nagyon örültem a sikeres őszi szezonnak, és persze most annak is, hogy a jó teljesítményt díjazták – vallotta meghatottan a 20 esztendős Czibolya Gábor, aki 16 góllal zárt az őszt. – Múlt héten tudtam meg, hogy én vagyok a befutó; nagy öröm számomra, hogy az öt jelölt közül én tudtam győzni! Azt azért bevallhatom, hogy a jelölés után már bíztam benne, hogy én leszek a nyertes. Remélem, hogy tavasszal hasonlóan eredményes, vagy még eredményesebb játékkal tudom segíteni a csapatot. A rendezvény egyébként nagyon színvonalas volt, remek fellépőkkel és neves díjátadókkal tarkítva.”

Óriási dolognak tartom, hogy nálunk játszik a megye legjobb labdarúgója!” – jegyezte meg még honlapunknak Ofella Zoltán, az FC Hatvan elnöke.

Díszvendégként és díjátadóként Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, az MSÚSZ elnöke, Csank János, korábbi szövetségi kapitány, az Eger SE egykori edzője, Bódog Tamás, a DVTK labdarúgó-csapatának szakmai igazgatója, Vojtekovszki Csaba, az MLSZ Heves megyei igazgatója, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője, Tóth Imre, az Imola Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője és Fodor Beáta a Heves Megyei Hírlap megyei üzletszervezési vezetője tisztelte meg a rendezvényt.

A színvonalas műsorban sztárvendégként Tóth Andi, a magyarországi X-Faktor ötödik szériájának győztese, a Válótársak című tévésorozat fiatal női szereplője szórakoztatta a közönséget, továbbá Szívós Győző, a Gárdonyi Géza Színház színművésze lépett fel, illetve a résztvevők láthatták a Kelemen Anikó vezette Energy Aerobik Klub produkcióját is.

A Heves Megyei Hírlap és a heol.hu díjazottjai az olvasók szavazatai alapján:

Legjobb megye I-es labdarúgó: Czibolya Gábor (FC Hatvan)

Nőkért a futballért-díj: Dósa Johanna (Petőfibányai SK, FC Hatvan)

Legjobb megye II-es labdarúgó: Ágói Zoltán (Lőrinci VSC)

Legjobb megye III-as labdarúgó: Kiss Máté (Hevesvezekény SE)

Legjobb női labdarúgó: Bozsik Emese (Gyöngyösi AK)

A Legjobb Gyöngyösi AK-labdarúgó: Gergely Péter

Legígéretesebb utánpótláskorú játékos: Molnár András Máté (Eger SE)

Szurkolóként a hűség példaképe: Herkules Ferencné (Felsőtárkány SC)

A lap sportrovata adományozta elismerések:

Az Év gólja: Csoszánszki Dávid strandlabdarúgó (Energia SC Gyöngyös)

Fogyatékosként is teljes szívvel a labdarúgásért díj: Kovács Péter, a pásztorvölgyi terembajnokság szervezője, Eger

Legnagyobb érdeklődést kiváltott cselekedet, Fesztbaum Béla díj: Busai Barna labdarúgó (Eger SE)

Posztumusz díj: Horváth János, az Eger SE korábbi NB I-es játékosa

Az MLSZ Heves megyei Igazgatóságának a díjai:

Legidősebb aktív megyénkbeli labdarúgó: Németh Géza (Mezőtárkányi SE)

Legidősebbként gólt szerzett megyénkbeli labdarúgó: Szabó András (Egri Sportcentrum SE)

Fair Play-díj: a Gyöngyösi AK U14-es csapata.

(heol.hufchatvan.hu)